- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Hu, micsoda indulatokat valtottam ki
Ma egy csucskategorias WP ara annyi, mint egy egy regi iphone4. Tedd a kettöt egymas melle (most mindegy, hogy SAMOLED vagy LCD), es latni fogod a különbseget.
TV-nel mas a helyzet, azt messzebbröl nezem, nem zavar annyira. PC arra van rakötve. Laptopom egy T500 15,6"-os, 1680*1050-el, de ezt is messzebbröl nezem többnyire, mint a telefonomat.
Valojaban nem ertem a "felhaborodast". A WP annyira optimalizalt, hogy nem kell hozza ketmagos proci, anelkül is villamgyors. De a magasabb felbontast azonos meretü kijelzön hamar eszrevenni.
-
vinibali
őstag
"Nokia és az ST-Ericsson együttműködése évtizedes múltra tekint vissza"
én úgy tudom, hogy az ST-Ericsson "kezdeményezés", azért nincsen még 3 éves sem -
CimbiX
aktív tag
Inkabb a ma mar a közepkategoriaban is a "majdnem ciki" kategoriaba tartozo felbontassal kellene kezdeni valamit a Windows Phone-okon. Amig ez nem valtozik es lesz valoban konkurenciakepes, addig maradok a jo öreg Omnia7-nel. Pedig nem szeretem a szabad szemmel kivehetö pixeleket
-
David75
őstag
Jó lenne ha valaki linkelné ezeket a procikat és hogy milyen gpu-val vannak szerelve, esetleg szintetikus tesztek is érdekelnének.
-
tjb007
nagyúr
Jót tenne a Nokiának ha ez egy exkluzív megállapodás lenne, nem globális. Gyakorlatilag a Samsung Exynos szintet hozzák, MALI-400 GPU van bennül ami a mostani Adreno 205 -höz képest elég nagy előrelépés lenne.
Mondjuk az sem lenne rossz, ha Androidos telefonokban is visszaköszönnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest