Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• D1Rect

félisten

válasz novascream #2 üzenetére

Értem amit mondasz. :K

A nyelvtani hibákat egyébként én sem tartom szerencsésnek a cikkhez tartozóan közölni.
    Mert 0 információ tartalma van. Tessék írni a szerzőnek privátot, e-mailt, füstjelet mittomén.

Nyilván vannak kivételek(pl. 30 soros írásban ~100 hiba), amikor nem lehet elmenni amellett, hogy rettenet a helyesírás(hiánya).

Vannak témák amiről IRL tényleg nem mernének beszélni emberek.
    Egyszerűen félnek, hogy kinevetik /tudja hogy valami nem okés a mondandójával /nem meri felvállalni a véleményét.
    (ez utóbbi vicces, vannak témák amiben az emberek a nickjüket nem merik felvállalni és regelnek egy újat 1. hsz kedvéért :D )

A warez pl. egy hihetetlen flémgenerátor fórumon.
    IRL nem szoktam tovább jutni 1 percnél warez "vitában".

Az anonimitás adja meg a bátorságot sokaknak, hogy kimondják/leírják amit valóban gondolnak és ne a szociális máz mögé bújva valami diplomatikus hablattyal elfedjék a mondandójukat.

Cikkírás:
    Ha valaki ki áll a világ nyilvánossága elé valamivel amit ő készített, sztem kutya kötelessége a legjobbat nyújtani. A kritikából lehet tanulni, még ha olyan stílusban is fogalmazták ami nem tetszik.

A másik oldal, hogy a neten az emberek jelentős része mindenféle ellenszolgáltatás nélkül
    publikál, saját idejét/pénzét felhasználva. Ezt tiszteletben kell tartani.
    A cikkíró bármikor dobhatja a "csinálj jobbat" labdát.

Nyilván ha valaki hivatásból ír és pénzt kap érte akkor nem dobhatja a labdát, mert neki az a munkája.

Új hozzászólás Aktív témák