- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
novascream #2 üzenetére
Értem amit mondasz.
A nyelvtani hibákat egyébként én sem tartom szerencsésnek a cikkhez tartozóan közölni.
Mert 0 információ tartalma van. Tessék írni a szerzőnek privátot, e-mailt, füstjelet mittomén.Nyilván vannak kivételek(pl. 30 soros írásban ~100 hiba), amikor nem lehet elmenni amellett, hogy rettenet a helyesírás(hiánya).
Vannak témák amiről IRL tényleg nem mernének beszélni emberek.
Egyszerűen félnek, hogy kinevetik /tudja hogy valami nem okés a mondandójával /nem meri felvállalni a véleményét.
(ez utóbbi vicces, vannak témák amiben az emberek a nickjüket nem merik felvállalni és regelnek egy újat 1. hsz kedvéért)
A warez pl. egy hihetetlen flémgenerátor fórumon.
IRL nem szoktam tovább jutni 1 percnél warez "vitában".Az anonimitás adja meg a bátorságot sokaknak, hogy kimondják/leírják amit valóban gondolnak és ne a szociális máz mögé bújva valami diplomatikus hablattyal elfedjék a mondandójukat.
Cikkírás:
Ha valaki ki áll a világ nyilvánossága elé valamivel amit ő készített, sztem kutya kötelessége a legjobbat nyújtani. A kritikából lehet tanulni, még ha olyan stílusban is fogalmazták ami nem tetszik.A másik oldal, hogy a neten az emberek jelentős része mindenféle ellenszolgáltatás nélkül
publikál, saját idejét/pénzét felhasználva. Ezt tiszteletben kell tartani.
A cikkíró bármikor dobhatja a "csinálj jobbat" labdát.Nyilván ha valaki hivatásból ír és pénzt kap érte akkor nem dobhatja a labdát, mert neki az a munkája.
Új hozzászólás Aktív témák
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest