Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
szunyi777
üzenetére
Természetes hogy szétszedi a programkódot, mivel ez a funkció névsorrendbe rendezi a sorokat!
Erre írtam, hogy workaround-ként csináld meg az 5-9. lépéseket.
Direkt olyan funkciót nem tudok, amit te keresel. Amit én írtam, azzal csak annyit lehet segíteni, hogy a duplikált sorokat detektálod (ez is több a semminél), de a változást már neked kell kézzel átrakni az eredeti fájlba. Talán könnyebb mint szemre átnézni 3000 sort.
-
batagy
őstag
válasz
szunyi777
üzenetére
Nem tudom milyen az APK formátuma, de alábbi egy lehetőség.
Én azt csinálnám, hogy:
1. Ha nincs TextFX plugin telepítve, akkor telepítsd
2. TextFX -> TextFX Tools -> Sort outputs only UNIQUE (at column) lines, ezt bekapcsolni
3. TextFX -> TextFX Tools -> Sort lines case insentitive (at column)
4. Az eredményt másik fájlnévbe mentsd el!!!Na most itt már megvan egy olyan verzió, amiben nincs ismétlődő sor. Azonban ha a fájlod eredetijében számít a sorok sorrende (pl. kód), akkor ez így nem jó. Ezért azzal folytatnám:
Az eredeti fájlnak csinálj egy sort-olt változatát így:
5. TextFX -> TextFX Tools -> Sort outputs only UNIQUE (at column) lines, ezt kikapcsolni
6. TextFX -> TextFX Tools -> Sort lines case insentitive (at column)
7. Az eredményt másik fájlnévbe mentsd el!!!8. 4.-es pont eredményét és a 7.-es pont eredményét diff-fel hasonlítsd össze (Notepad++-ban ALT+D, ha a Compaere plugin telepítve van).
9. Gyűjtsd ki kézzel azokat a sorokat, amelyik törölve lettek.
10. Aztán ezeket a sorokat töröld az eredeti fájlból, így megtartva az eredeti sorrendet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yettel topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest