- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Az enyém 130 volt anno akkoriban ennyibe kerültek a legolcsóbb notebookok
Amúgy én is sok rosszat hallottam róla de sajnos csak erre volt pénzem...
A pöcökegér zavar? Volt szerencsém régi (még 300Mhz-s) Thinkpadhez amin csak az volt és szerintem tök jól használható.Sőt annyira sem zavaró gépelésnél mint egy nem kikapcsolható tapipad.De van olyan R61-es amin megtalálható a tapipad is,csak az már a drágább kategóriában. De amúgy ízlések és pofonok: öcsém imádja a tapipadot,nem is használ egeret míg barátnőm meg néha frászt tud tőle kapniAmúgy az ajánlat korrekt.
Ha jól tudom garibővítést a vásárlástól számított 6 vagy hány hétig lehet venni.De ennek nézz utána,csak én ennyire emlékszem.Közben Usanotebookon ezt talátam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Üdv mindenkinek,Notebook vásárlására adtam a fejem, vagyis adnám, de nem tudom, melyiket válasszam. Elolvastam spyduck...
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Villanyszerelés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest