- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
beböfögtél valami jól hangzó ms hater marhaságot aminek nem volt sok köze a valósághoz... kijavítottam, szerintem inkább fogadd el az egyszerűség kedvéért...
"hint: nem azt írtam, hogy leírtak 1 milliárd veszteséget" vs "most írtak le egy milliárdot veszteségként az ms-nél"
magyarázhatod nekem a ragozást, de attól még hülyeséget írtál... pont...
ha valamit leírsz veszteségként, akkor az bizony veszteség, bárhogy is csűröd csavarod a ragozást, itt pedig nem erről volt szó... nincs az az univerzum, ahol a profitcsökkenés szinonímája lenne a veszteségnek... mellesleg ugye, hogy teljes legyen a kép, a Windows divíziónak csökkent a profitja, aminek csak egy része a Surface és annak is csak egy része konkrétan az RT... gondolom a csökkenő PC eladások sem segítettek, de egy gyártósor kibérlése sem filléres tétel, és igen, valóban nem hozta vissza mondjuk a Surface ezeket a költségeket, de valószínűleg ez nem is volt cél az első félévben...
nah, téma túltárgyalva, ne offoljuk szét a topikot, csak légyszi ne akarj ilyen nagyzó hülyeségeket beszúrni, vagy akkor legalább legyen igazságalapja... -
oO7
őstag
bezzeg amikor én mondtam ugyanezt, akkor le voltam osztva, hogy az X86-os vasak mellett nincs létjogosultsága az ARM-nek, meg a Windows RT amúgy is bukás
Amúgy én várom szeretettel ezeket az gépeket mert jelenleg 1 azaz 1 darab épkézláb Haswelles gép kapható magyarországon (Lenovo Ideapad Y510), pedig már nagyon szeretnék egy új gépet venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest