- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tudom, hogy nem. Anno ott voltam a szeren. Csakhogy mi nem oldalt kiékelt izéket tördeltünk, hanem lap a lapra, aztán parancsolj. Fáj a kezed, könyököd, fejed? Nem baj, végy erőt magadon, képes vagy rá, törd el!
Nem fogok számokat mondani, hogy hány cserepet, téglát, collos deszkát törtem el egyszerre. Nem voltam piskóta, dicsekedni viszont nem akarok.
Tény, hogy az oldalain kiékelt betonlap meghamisítja az eredményt. Pár lap megtörik, onnan pedig dolgozik a fizika törvénye. A "harcos" feje még lendületben van, folyamatos nyomást gyakorol az eltört, így saját súlyuknál fogva az alsó lapokra zuhanó egyre nagyobb tömegre.
Látványos, de kamu.
Egy biztos, huszat el nem tör a fószer, ha nincs két oldalon alátámasztva. Még ötöt sem.Az ilyesmit vastagságra illik mérni, nem darabszámra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Xbox Seris X eladó ( GARANCIÁS )
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest