Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
A legjobb tanácsokat már közölték.
Még annyit mondanék, arra magadtól is rá fogsz jönni, hogy a Facebook chat mekkora egy széklet.
-
Nincs semmi extra, az alkalmazásokat messze elkerülni, a megosztásokat csak ismerősökre korlátozni, nem feltenni semmi olyat, amivel visszaélhetnek (autós kép rendszámmal, mobilszám, a luxusvillád térképpel és lakáskulccsal, stb., kompromittáló képek). Alap jó tanács, hogy lehetőleg egy főnököd se legyen az ismerősöd. Ja, és Greasemonkey és Remove Facebook Ads script...
-
EczkE
veterán
Csatlakozz ide.
-
föccer
nagyúr
Húzd ki a modemet a konnektorból. FB-vel kapcsolatosan így sem leszel védve, de talán segít nem tudomást szerezni róla...

üdv, föccer
-
darál0w
Jómunkásember
annyi szeméttel lesz tele a face, amennyivel az ismerőseid teledobálják...az értesítő maileket meg kapcsold ki, így nem lesz tele a mailed.
+ állítsd be, hogy ne tudjanak rád keresni...

-
szemetes e-mail-el regisztrálni
Ghostery plug-in a böngészőben
játék meg alkalmazás felkérésekre ne reagálj -
TazLeacher
nagyúr
Én is "kezdő" vagyok, a STEAM miatt regeltem. Azóta van 60 ismerősöm (én nem jelölök). Szerintem egyetlen egy dologra kell figyelni: amikor jönnek az ilyen hülye alkalmazásfelkérések, meg linkelgetések, hogy XY-nak mi az indián neve, meg ilyen szarok, azt kell elkerülni. Tehát ne kattints rá olyanra, ami "spamnek" tűnik, mondjuk mielőtt bármit csinál úgyis kérdez...nagyon nem lehet elb@szni.
-
Syl
nagyúr
Szerintem a legegyszerűbb ha kamu névvel regisztrálsz, szemetes e-mail címmel (amit csak fórumregekre használsz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(közben dara is segített, csak facsén
)

" - És ez hol a rákban van? 

. 10 perce csak tölt a regisztráció és semmi sem történik.