- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tartalom nélkül eszik, nemcsak a tehénét, az antilopokét is.. Olvass Széchenyi Zsigmondot....
A maszájok a tejbe a marha vérét csorgatják a nyaki ütőérből.
A kacsának hol kell elvágni a torkát?
Tisztaszívű: A fejét is meg kell enni, a vérét is föl kell fogni, nincs pocséklás faluhelyen... Azok vágják így a csirkét, akik sajnálják és túl akarnak esni a dolgon...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Más látni és más megtenni, hidd el... Személytelenül, elvonatkoztatva kell csinálni, indulatból felesleges szenvedést okozol... Másképp kell vágni a kacsát, a libát is, a liba ráadásul sír is közben, nem vicc, tényleg könnyezik, a malac visít végig, birkát még nem vágtam, marhát meg csak vágóhídon lehet szinte... Nyulakkal könnyű, csak tarkónvágod, pár rángás, a torka elvágását állítólag szinte nem is érzi... a gerincvelő szakadása miatt...
Ja és vigyázni kell, a légcsövet ne vágd el egyiknél sem, tele lesz a tüdő vérrel... Alig lehet kimosni...156: Az olaszoknál jó kajának számít, a meg nem született borjú beleiből készült sült...
Ha orvos lennék, patológus lennék, nagyobb bennem az érdeklődés, mint az undor. Élőkön mindig követhetsz el hibákat...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem olyan könnyű, mint elsőre gondolná valaki...
Az emberben az erőszakra való hajlam egyre csökken, száz éve még sokkal erősebb volt, ma élőben kivégzést szinte senki sem lát, pár száz évvel ezelőtt még tolongtak ezeken...
Ma perverziónak számítana az ilyesmi....még filmen is... -
philoxenia
MODERÁTOR
Vannak hangos fegyverek és vannak veszélyesek... A pisztolyok nem túl hangosak, legföljebb zárt térben, aki volt katona tudja, hogy a vaktöltény sokkal hangosabb... a seregben lőteres voltam, a mi lőterünkön, ami védőfalakkal határolt volt, sokkal hangosabb volt minden, mint ahol kiképzésen voltam, ott a pusztaság miatt még a harckocsi is aránylag halk volt, nem verte vissza semmi a hangot...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Több emberből legalább egyet le kell lőnöd ehhez nyilván...
A felkészülés az ilyenre abból áll, hogy mi az amit meg mersz tenni... Mindenféle "küzdelemben" általában az nyer, aki jól megfontoltan támad. Mint anno az Egri csillagokban mondta a parasztlegény: "Dejszen hadnagy uram, akinek én egyszer meglegyintek, nem vág az nekem vissza.."
-
philoxenia
MODERÁTOR
Eddig volt az agyalás ez pedig a valóság:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest