Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Tényleg nem egy kategória. A kutya veszélyesebb. Az a maci senkit nem akart bántani viszont az a kutya amit én kergettem el, konkrétan ölni akart. Most akkor melyik a veszélyesebb?
Más példával élve. Mi a veszélyesebb? Egy szelíd oroszlán vagy egy vérszomjas németjuhász? Egyértelmű, hogy az utóbbi. Hiába van az oroszlánban több potenciál, ha nem használja ki.Az állatvédő törvényről meg annyit, hogy én még sosem hallottam olyat (és egészen biztos, hogy soha nem is fogok), hogy valakit megbüntettek volna mert önvédelemből bántott egy állatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest