Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TazLeacher nagyúr A 3. részt még nem láttam, de az első kettőt nem tartom nagyra. Egyre inkább érzem, hogy az ízlésem nagyon távol áll az átlagtól. Számomra a film unalmas, vontatott, kicsit sem rejtéses, vagy izgalmas. Leginkább a "Jé, tényleg? Ja, jó." érzést váltja ki. A harmadik részről olvastam egy kritikát, ami körülbelül fedi a nézőpontomat, ha nem is minden téren az első résszel kapcsolatban. Azt mondják a könyv zseniális, és nagy valószínűséggel annak, aki olvasta, a film is jobban "átjött", de szerintem elég gyenge...friss az élmény, a 2. részt tegnap néztem. 
- 

Samus addikt Van amerikai változat? Az első rész nagy volt, a másodiknak elég sok idő, jó 40 perc kellett, mire beindult, a harmadik pedig igen durva volt abból a szempontból, hogy rengeteg dolog kiderült benne. 
- 

moha21 veterán Az első az valóban jó volt, a többit nem láttam eddig. 
- 

darál0w Jómunkásember pont most szedtem le a 3. részt. az eddigi kettő ütős volt. 
- 

danih veterán Azt hittem ennek valamilyen köze van a Lance Henrikssen sorozathoz 
- 

gYaLo őstag Tetovált lány alap film  
- 

Samus addikt Én csak a címet nem értem. Miért Millennium a címe, mikor SPOILER az a filmben lévő szerkesztőség neve, és ahogy észrevettem, a film nem igazán erről szól...hanem a kiscsajról 
- 

albert8 veterán Mi is a magyar cime?  
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest