- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem értek egyet azokkal, akik mindezt feleslegesnek vagy hülyeségnek tartják. Sokan telepítenek Intel PC-re is OSX-et, esetleg Windows mellé Linuxot, vagy használnak valamilyen docbart az ablakos oprendszeren, ami eredetileg a Mac-ről jött és sorolhatnám... nincs ezzel semmi baj. Azzal sincs, hogy valaki Win8 Launchert izzít be magának Androidon. Ez nem a rendszer vagy a készülék meggyalázása, hanem épp azok sokszínűségét, univerzális mivoltát mutatja.
Azzal sem tudok ellenben azonosulni, hogy N9-re helyes volt kiadni a berhelt droidot ebben a formában. Badarság arra hivatkozni, hogy így legalább a felhasználók tömkelege tesztelheti, amikor igazán nincs is mit tesztelni mindaddig, amíg alapvető funkciók nem működnek. A fejlesztő ráadásul ezzel tisztában van. Hiábavaló lenne tehát újabb bugokkal harcolnia, amíg ezeket a dolgokat sem tudja kijavítani / implementálni. Hacsak nem társakat keres maga mellé a további munkához.
A cikk ennek ellenére érdekes és részletes, én személy szerint nem tartom haszontalannak, bár hiánypótlónak sem nevezném.Na, innentől kezdve mindkét tábor köpködhet engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest