Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
tomboy0013 #6312 üzenetére
Pont hogy ezek a tokok karcolják meg szerintem. Eddig csak azok a telefonjaim karcolódtak meg amiket ilyesmi tokokban tartottam.
-
hkari
őstag
válasz
bazsika89 #4545 üzenetére
Én pont G2-ről váltottam. Nagyon nagyon jó döntés volt. G2 után a 930 egy isteni dolog. Jó, pár app butább, de tényleg szinte mindenre van alternatív app. G2 nél a telefonálási hangminőség volt botrányosan rossz és folyamatosan térerő gondjaim voltak vele vidéken. Ezek miatt váltottam 930-ra. Plusz, persze a jó minőségű háza miatt, mert a G2 után iszonyat jó érzés hozzá érni
-
hkari
őstag
Sziasztok!
DP-t érdemes felrakni 930-ra? Ha felrakom, akkor ha jön a denim, akkor vissza tudok állni a régi rendszerre az összes adatommal együtt?
-
hkari
őstag
Bocsi a dupláért.
A nokia camera galériáját, nem lehet valahogy kitenni a főképernyőre?
-
hkari
őstag
válasz
Hegyirabló #2588 üzenetére
Örülök, hogy működik.
Hogy őszinte legyek gőzöm sincs
Próbáld meg, de lehet a drivereket is leszedi.
-
hkari
őstag
válasz
Hegyirabló #2549 üzenetére
Próbáld meg feltenni ezt: [link]
Nem kell használni, de felpakol egy raklap drivert, és nekem régen ez megoldotta a hasonló bajomat.
-
hkari
őstag
Mintha kevésbé is melegedne update után. Más nem vette észre?
-
hkari
őstag
Update után másnak is el tűnt a lilásodás?
-
hkari
őstag
Valaki csinált már timelaps-et 930-al? Az összes képnél van egy kis bemozdulás. Létezik, hogy a stabi kavar be?
-
-
hkari
őstag
válasz
Integrale #2204 üzenetére
Két probléma van a kijelzővel. A lilásodás, amire van megoldás, és a fekete szürkévé változása, amire nincs. a display app frissítése után jelentkezik ez a gond, és erre nincs megoldás sajnos. Egy gyári beállítások visszaállítása után azonnal kapcsold ki az automata frissítést az áruház beállításainál, és akkor nem frissíti magától a display appot, és fekete marad a feketéd.
Érdekes, hogy ez a probléma nem mindenkinél fordul elő.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Láttatok már olyan appot, amivel már kész videót fel tudok tölteni instagramra?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Jött frissítés a display apphoz. Valaki esetleg megnézné, hogy jó-e? Nem merem feltenni addig, mert akkor megszűnik a feketém létezni
-
hkari
őstag
Köszi, akkor játszok vele
Másnál nem volt még olyan, hogy egyik napról a másikra teljesen megpusztult a mobilnete? Egyszerűen sehogy nem hajlandó működni. Eleve nem talál 4G hálózatot, csak 3G-t, és az is egyszer elmegy egyszer előjön. SIM kártyát már ki-be raktam, de semmi változás.
Nincs valami ötletetek?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Valaki játszott már a videózás közbeni hangrögzítéssel? Hogy a legjobb vajon mondjuk koncerthez?
-
hkari
őstag
válasz
SharpSA #1480 üzenetére
Annyi biztos jó még. Lehet picit úgy lassabb, vagy a fene se tudja. Szerencsére szinte mindig tudok aludni 7 órát, szóval annyi idő alatt röhögve feltölt.
Egyébként, másnál hogy bírja a fekete 930? Eddig semmi karc nincs a fém részeken, pedig féltem, hogy karcolódni fog nagyon.
-
hkari
őstag
Feldobtam egy angol szolgáltatómentes romot, és teljesen megjavult a kijelző. minden olyan amilyennek lennie kell
-
hkari
őstag
válasz
Luck Dragon #1271 üzenetére
-
hkari
őstag
Az oké hogy szoftverhiba,de a fekete és a szürke is foltos másnál is? Annyi biztos, hogy bekapcsolásnál a Nokia felirat amikor megjelenik, akkor teljesen fekete a fekete, szóval gondolom ez is csak szoftveres.
Bocsi, hogy ezzel zaklatok itt mindenkit, csak ugye netes rendelés, szóval ha gond van, akkor még simán cseréltethetem
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Én is beléptem a 930 táborba
Ez a lila kijelzős dolog nála is előjött, de gondolom ez meg lesz oldva.
A kérdésem az, hogy a fekete, az mintha nem lenne annyira fekete, mint az eddigi oledes telefonjaimnál. Ez normális?
Dave™ :köszi!
Még egy kérdés. Gmail-ből hogy érdemes a kapcsolatokat áttenni outlook-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest