Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
Ha krokodil szemekkel nézek Rád, tudsz bedobni néhány képernyőképet (linkkel csak), hogy mennyire lett kicsi minden ezzel együtt? (Nem szeretném csak emiatt feldobni az insidert)
Például a beállítások mennyire mentek össze, akár a programokon belüli opciók, ilyenek
Köszönöm!
-
ZavaBalazs
őstag
gondolom azért, mert 300%-on a 3 oszlop a "több csempe" verzió, 225 %-on viszont a kevesebb csempés, vagy ha úgy is engedi a 2 oszlopot, akkor a középső opció. lényeg a lényeg, annak a kapcsolónak változik a jelentése, így szerintem logikus, hogy a létező helyzethez (3 oszlop) igazodik.
na mindegy, lényeg hogy megvan!
számodra nem lett túl miniatűr a rendszer többi része?
-
ZavaBalazs
őstag
átállítottad, hogy több csempét rakjon ki?
kár amúgy, hogy ezeket csak együtt lehet állítani, én is szívesen kiraknék 5 gyorskapcsolót (pláne hogy most már nincs alatta a settings, így viszont elvisz egy gyorskapcsolót...) vagy 4 oszlop csempét, de nem úgy, hogy mellé mindent nagyítóval kelljen olvasni.
-
Integrale
veterán
Az, hogy egy Amoled megjelenítő többet fogyaszt fehér háttér esetén, az nem bullshit.
"Összehasonlításként, egy kereskedelmi QVGA OLED-kijelző 0,7 wattot fogyaszt, miközben fekete szöveget jelenít meg fehér háttéren, de csupán 0,3 wattot vesz fel, amikor fehér szöveget jelenít meg fekete háttéren."
-
heroldbalu
tag
egyszerű törlöd a bejezéseket, csinálsz új al-naptárat. Én az órarendemmel szívok mindig félév elején szinkronizálom naná hogy változik 1-2 óra de ha újra szinkronizálnám dupla lenne mindenből ezért mindig új al-naptárba szinkronizálom és ott betudod állítani az elején mikor kapj értesítéseket külön naptáranként.
Valahol megvan Nekem a névnapok ics.-ben ha kell elküldöm -
doggy90
csendes tag
Nekem is ezt a hibajelenséget produkálta a telefon, ezért utánaolvastam és a legtöbb visszajelzés szerint Cortana, valamint a Live Lock Screen app volt a baj; mivel mindkettő béta állapotú, ezért előfordulhat, hogy beragad valamilyen folyamat a háttérben és emiatt melegszik a készülék. Mióta kikapcsoltam őket, minden rendben van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest