Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bec
tag
válasz
EQMontoya #21597 üzenetére
Már megbántam hogy átálltam,3 napja napközben és este hosszasan fogaskerekek pörögnek a kijelzőn,közben használhatatlan a telefon,majd az "érdemes kivárni a végét!" felirat jó sokáig olvasható..
Kilehet kapcsolni valahol ezt az állandó frissítést? vagy nem érdemes? Amikor sikerült használnom úgy érzékeltem hogy baromira zabálja az amúgy is gyengélkedő akksit,most kidobjam vagy a 8.1-et vissza varázsoljam rá? -
Bec
tag
Sziasztok,az én 930-asom 2013-as RM1045-1074,(még W8.1) az utóbbi évben semmi update nem jött hozzá,az utolsó talán a Denim volt. Kerestem hozzá w10-et de azt olvastam ezt a régió verziót nem támogatják. Kérdezem miként lehet felpakolni rá W10-et amit ti használtok? Kezdenek fogyni a működő alkalmazások..
-
KissMancs
csendes újonc
válasz
univerzita #21582 üzenetére
Igen, le van frissítve.
A legújabb dili az, hogy facebookon (explorer-ről megnyitva) nem tudok bejegyzést írni, behozza a megfelelő oldalt, de nem tudok semmit beírni, hiába próbálom bepötyögni, nem ír semmit, össze-vissza gyorsan villog a kurzor...
Kezd érni a csere, mert egyre jobban zavar, hogy nem tudok videót felvenni, hisz nem jó a hangfelvétel... Vacillálok egy Huawei P9 lite vagy Iphone SE között.
-
Pikkolo^^
addikt
A .138-as insidernél nincsen frissebb a telefonra?
-
DaveJr
őstag
válasz
EQMontoya #21585 üzenetére
Hali!
Én használom win10 alatt a Waze-t. Ma is azzal jöttem munkába. Mióta google-é lett nincs frissítés, de amiket tud az jól működik.
Nekem mondjuk már nagyon régóta Win10 van nem tudom, hogy még elérhetőe Store-ból.
eBay már rég nincsen, Paypalt nem használtam sosem. -
EQMontoya
veterán
Valaki, aki már update-elt Win10-re, tudna esetleg nyilatkozni a következő appokról:
-Waze
-Ebay
-Paypal
?8.1-en Waze még megy, de nem támogatott, a másik kettőt már lelőtték.
Köszi!
-
rossitibi
tag
Sziasztok! Tudtok nekem egy kis infót adni? Leejtettem a telómat és elrepedt az üveg
Láttam a neten hogy árulnak üveget 7 ezerért,11-ért cserével együtt,de Budapesen én meg győri vagyok. Lehet csak azt cserélni vagy kijelzővel együtt kell? Mennyibe kerülhet ez az egész? Győrben kihez forduljak aki gyári cuccot rakna rá? Vagy otthon is meg lehet csinálni? Üdv!
-
KissMancs
csendes újonc
Sziasztok!
Tegnap óta nem hoz be semmit a telóm Explorer-e...
ez a probléma másnál is volt már? Van rá valami megoldás?
Lehet megérezte a teló, hogy le akarom cserélni egy Huawei-re...
-
30z.Samu
félisten
válasz
univerzita #21578 üzenetére
Köszönöm válaszod!
-
30z.Samu
félisten
válasz
univerzita #21576 üzenetére
Az alkalmazások miatt?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Nekem csak egy gyors kérdésem lenne. Lumia 930-ra érdemes feltenni a W10-et? Hozza a 8.1 szintjét? Na jó, ez már két kérdés volt
-
thami
tag
válasz
DaveJr #21573 üzenetére
Igen a hardver reset-et szerettem volna elkerülni ezert levettem a hatlapot hogy kiveszem az akkut hátha. De spec. csavarhúzó híján abbamaradt. Pár óra mikor elovettem különös módon a Beállítások menüpontban volt. Ezt meg hogy..? Levettem a kepernyonyito kódot és a repulomódról és onnantól jó már kb. 1 napja. Rejtély maradt a dolog...
-
thami
tag
Üdv. Ilyennel találkozott már valaki? Nem sok kedvem van megvárni míg letelik?
Éjszaka repülőre raktam, reggel már ez fogadott. Van egy képernyőzár még a feloldáshoz az sem jön fel vagyis csak fekete. Újraindítás sim kivétel megvolt. Még az akksit kellene kiszedni. Mindenesetre érdekes a jelenség... :/ -
uriember
aktív tag
Sziasztok! A 930-asom már nem először produkálja a következő-talán beállításból adódó-hibát. Olvastam, hogy ez a telefon, ha képernyővel lefelé fordítva lerakom, akkor híváskor nem csörög. Nem próbáltam ki, de...
Többször előfordult, hogy farzsebben hordva vagy a táskámba téve nem csörgött ki, mintha le lett volna fordítva, ugyanaz a jelenség, csak később láttam, hogy hívásom volt. Tudja-e közületek valaki, hogy hol lehet kikapcsolni ezt a funkciót? Egyébként wp8.1 van fenn, eddig hibátlanul működött, kivéve ezt a jelenséget. -
dr.laci1
tag
Az enyém meg kijelző törött :-(
-
Galopp
tag
válasz
vipviform #21552 üzenetére
Érdekes. Nálam mikor csinált ilyet, akkor ha kézzel megmondtam neki, melyik drivert tegye fel, megjavult. Persze ideiglenesen csak, mert egy idő után (lehet, hogy újraindítás, vagy a windows 10 erőltetett illesztőprogramfrissítése miatt) megint nem volt ok. De mióta az idei win10 (1703) van fent ilyen probléma nem jött elő. (kopp-kopp.)
Csak a rend kedvéért kérdezem meg: amikor rádugod a telefont a gépre, akkor telefonon ugye az engedélyezésre kattintasz?
-
vipviform
senior tag
Segítség kéne! Nem látja a PC a telómat, WIN 10 van mindkettőn. A linuxos laptopom viszont igen. Az illesztőprogram frissítésre nem reagál a PC. Tudnátok küldeni egy működő illesztőprogit WIN 10 PC-re?
Előre is köszi. -
joeetm
tag
Sziasztok,
Ugyanaz a probléma áll fenn mint egy pár hsz-el előttem mitibi-nél, volt wdrt 2x is, akksit feljebb tornásztam hogy legyen benne szufla, de semmi, csinálja tovább (nokia logo,win logó egy pillanatra, majd restart), gari már nincs rá. Kuka a telefon vagy szenvedjek még vele valamit? -
Blue Eagle
őstag
Parancsolj, linkelem ide is: Lumia Phone Test Application
Ezzel megállapítható a hibás mikrofon is és persze hogy melyik, garancia él e még, és még rengeteg minden...
-
occam
tag
Való igaz!
Sajna már nem garanciális, mondjuk így is használható, csak a hangsávot kell szerkeszteni, ha azt akarom, hogy ne csak az egyik fülembe szóljon. De gondoltam, hátha egyszer eladom - és még meg is veszik majd - legyen rendben. Más problémája nincs.
Igen, az, a 950-es topikban nemrég linkelték. -
mitibi
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, a következő hibával kapcsolatban.
Előre is bocsánatot kérek, nem vagyok egy forum olvasó, lehet ezt a hibát már kitárgyaltátok, és van rá egyszerű megoldás.
A nejem Lumia 930-a novemberben lesz 2 éves, és ez év januárjáig nem volt semmi gond vele. Akkor Kínában volt és ott próbált ki egy ottani Sim kártyát, a telefon nekikezdett újraindulgatni. Hazajövetele után egy hard reset segített rajta és akkor frissítettem Win 10-re is.Működött is egy darabig, majd rá egy pár honapra megint kezdte. Ekkor a pc-ről Win Device Recovery tool segített.
Most hasonló a helyzet: rezeg, Nokia felirat egy pillanatra megjelenik a Windows logo, majd újraindul.
Megvizsgáltam az aksi feszültségét 3,72V, külső tápról feltornásztam 3,91V -ra, mert olyan tanácsot is kaptam, hogy lehet kevés az aksiban a szufla, de semmi változás.
Itthoni módszerekkel tudok még valamit tenni, vagy szervíz?Köszönöm!
mitibi
-
occam
tag
Sziasztok!
Cserélt már valaki ebben a telefonban mikrofont? Ha igen, mennyire macerás? A Lumia phone test szerint a 3. és a 4. mikrofonom halott, garancia már nincsen rá.
Köszi!
-
Jégkokó
veterán
válasz
zsoltzsolt #21538 üzenetére
Igen ám, de egyre több alkalmazás nem hajlandó a 8.1 alatt működni.
-
Jégkokó
veterán
Van valami normális navigáció a térképek helyett? Mert a here ben nagyon jó volt a tömegközlekedési rész megcsinálva, ahogy rákattintottam egy metro állomásra akkor egyből mutatta a teljes szakaszt, sajnos ezt valahogy teljesen kihagyták.
-
MM
őstag
válasz
zsoltzsolt #21532 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én sem tudom elképzelni, hogy egy powerbankkal szórakozzak nap közben...
-
DaveJr
őstag
válasz
zsoltzsolt #21526 üzenetére
Már nem garis, de 8000Ft-ot nekem megér, hogy ne kelljen úgy telefonálnom, hogy közben egy nagy powerbank lóg a fülemen.
-
HKorn
veterán
W10-en azt nem vágom, hogy hogy lehet a naptárban beállítani azt, hogy csak egy adott naptárt mutasson és ne az összeset.
8.1-en ez simán ment, itt nem találom.
-
DaveJr
őstag
válasz
zsoltzsolt #21520 üzenetére
Az insideres Creators Update.
-
DaveJr
őstag
válasz
KissMancs #21514 üzenetére
Azt azért ne felejtsük ki a képből, hogy már igen csak 2 évesek ezek a készülékek és az akksik nem fiatalodnak.
Nekem is augusztusban lesz 3 éves a teló és már 8 óra alatt simán 35-40%-ra lemegy. Viszem is majd Váci útra cseréltetni az akksit.
Nálam 10.0.14393.1358 a build szám.
-
Galopp
tag
válasz
zsoltzsolt #21520 üzenetére
Ez nem valami Insideres verzió?
-
HKorn
veterán
Mi most az uccsó verzió szám ami után már tuti nem jön több frissítés?
-
KissMancs
csendes újonc
Sziasztok!
1 hete vettem észre, hogy mocskosul merül az aksija a telónak. Reggel leveszem a töltőről és 2 óra múlva már csak 85%-on van, holott nem is használtam.
Hétvégén lefrissített valamint, de nem lett jobb. Többször indítottam újra, az se használt neki.
Win 10 van rajta.
Megnéztem az aksi használatot és kb. 40 % elment vmi Windows default lock screen-re. (ami nincs engedélyezve a háttérben)
Valami ötlet?
Köszi!
-
biopapó
újonc
Szevasztok Guruk
Nokia Lumia 930 típusról van szó, Win. 10 op. rendszerrel. Meg vagyok vele elégedve, csak:
-video-felvétel lejátszásakor a telefonon is a PC- és a Philips TV- is csak alig észrevehető,suttogásszerű zaj hallható. Úgy lécci segíteni, hogy ez az első okos telefonom, tehát kezdő vagyok ezen a téren. Sok mindent felfedeztem már, de jobb, ha a szakemberek tanácsára cselekszem, nemde? Ha az Áruházból kellene letöltenem valamit, akkor konkrétan javasoljatok olyat, amit a legjobbnak tartotok, ne kelljen kísérletezgetnem. Köszi. -
biopapó
újonc
Szevasztok Guruk!
Új vagyok itt és új a Nokia Lumia 930 Win 10-es telefonom is. Elégedett vagyok vele, csak a következő a gondom: video-felvételem lejátszásakor nagyon halk a hang?!
Mit tegyek vele?
Köszi. -
válasz
univerzita #21507 üzenetére
Igen, valószínű én arra gondoltam, amit Balázs említett!
Mikor le van zárva alap esetben a telefon a kijelzőn akkor is látni lehessen az időt!
Esetleg tudnátok ajánlani hasznos appokat, amit érdemes kipróbálni? -
univerzita
addikt
válasz
ZavaBalazs #21506 üzenetére
Igen,ez nekem is hiányzik.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
univerzita #21505 üzenetére
glance kijelzőre gondolt, de az nem megoldható a 930-on.
-
Sziasztok!
1020-at cserélném 930-ra!
Sajnos egyenlőre csalódás az 1020-hoz képest...
pl nekem nagyon hiányzik az előlapról az időt jelző óra!
Nem tudtok esetleg erre valami megoldást? -
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy mennyit használtam beszédre a telefonom? Vagyis, hogy hány perc volt az elmúlt időszakban az általam hívott és lebeszélt idő?
És mindezt hol tudom resetelni, nullázni?Köszi!
(ja, Lumia 930 WP10)
-
Totis
aktív tag
😀 Megvan a probléma. Egy hard reset megoldotta. Én is rögtön az alaplapos dolgot kérdeztem meg a számla befizetés hiánya miatti tiltást de egyik eset sem állt fenn.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest