- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
válasz
Dr.Marcus #776 üzenetére
Nem csináltam vele semmi különöset, azt viszont hozzá kell tennem a dologhoz, hogy azalatt az egy hét alatt kb 1 órát beszélgettem rajta, szóval nem ment a beszélgetés nagyüzemben, ennek ellenére szerintem ez készenléti idő állati jó. A készülék július közepe óta van meg, az elején persze állandóan nyomkodtam, nekem is két napokkal kezdte. Most is elég sokat használom, (pl stoppernek, zenehallgatás, filmezés, office, navi, játék stb) de persze nem annyit, mint a legelején. Viszont július óta az akkuidő hatalmasat javult, sokkal nagyobbat, mint amennyivel kevesebbet nyúzom. A múlt héten pl úgy csináltam 5 és fél napot, hogy egy háromórás vonatutat végig mp3aztam oda-vissza, vagyis 6 órát, egy 1 órás autóutat végignyomtam garminnal, és 3 napig olyan vidéken voltam, ahol ha rossz helyen állok, nincs a vodának lefedettsége sem. És azon a héten tettem fel az opera minit, azzal is játszottam egy ideig, szóval meglep engem is a javulás. Az akkut nem nagyon formáztam, csak annyit csinálok, hogy ha lehet, egy éjjel rajtahagyom a töltőn, és reggel veszem csak le. Ja és nem szoktam soha kikapcsolni a telefont. Most is kb 6 hete megy folyamatosan, akkor is egy program indította újra. Fagyásom a vásárlás napján volt 2 db, azóta semmi. A készenlétben hagytam neki, hogy "lélegezzen", én nagyon szeretem ezt a funkcióját, pedig ha kikapcsolnám, valószínű még tovább menne, mert gyors számítással az előbb kikalkuláltam, hogy mivel 9 másodpercenként villan föl a LED, egy héten összesen 9 órát és 20 percet világít teljes fényerővel (beleszámoltam azt is, hogy nem folyamatosan megy max fényerőn
). Persze ezzel lehet szórakozni, de ha enélkül is min 5 nap, akkor nem hiszem, hogy érdemes vele játszadozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest