- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
Üdv!
Olyan érdekelne nokia e 52-re hogy sms szűrő program.Hogy működnek ezek?Olyan kellene hogy a küldő félnek valami szolgáltatói üzenetet küld mintha a számom megszűnt volna.
Mit tapasztal a küldő ha sms szűrésre van állítva?
Hol érdeklődjek-e felől? -
Attila xy
tag
válasz Sztyepadzso #20191 üzenetére
Üdv Testvérek!
Nos remélem nem kell majd cserélni a kis e52-met.Nem lesz baja.Az aksija valóban jól bírja.
A csillagnéző programos testvérnek írom hogy találtam négyet elég ígéretesnek tűnik.
Meg sem gondoltam volna hogy ilyen is van.Lehet rámozdulok.Esetleg tájékoztathatnál miket tud egy ilyen progi.Mivel nem tudom mi számít wareznek vagy minek s már kaptam ezért egy figyelmeztetést ezért privátban elküldtem a linket.
Szívesen és jó szórakozást,csillagászást.
Ja és a hívásszűrők olyanok hogy blokkolják a nem kívánt számokat csak az velük a gond hogy egy fél másodpercre kicsörög ez alatt reagál a program s aztán bontja a hívást.De ez olyan mintha direkt kinyomnám ezért vettem fel azt a bizonyos hangot hogy ezt hallják a nem kívánatos felek.Csak hogy a jelenleg használt alkalmazás oly bonyolult hogy nem tudom rábírni eme felvétel játszására,egyszer sikerült de azóta elnyomkodtam.
Úgy látom nem nagyon szoktak itt ilyesmivel foglalkozni. -
Attila xy
tag
Esetleg itt van hozzáértő?
Üdv!
Jó volna ha kitudnátok segíteni.
Hívás szűrő program (IVCM) nem játssza az "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" szöveget.
A fájl amr formátumú.
Esetleg ha valaki ért ehhez a programhoz vagy tudtok hasonlót amibe lehet importálni lejátszandó fájlt,kellene a segítség.
Kösz szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest