Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubbamester
csendes tag
Sziasztok!
Felvettem a telefonnal egy kb 3 perces videot és visszanézve látom, hogy néha ugrik a kép és serceg a hang. A felvétel végére már kb 3 mp-et csúszik a hang. Ha pc-n megnézem a filmet ott is csúszik a hang, tehát a felvétel közben keletkezik a hiba. Tapasztalt valaki hasonlót? A háttérben semmi nem fut. A memóriakártya 8 GB Kingmax calss 6-os, tehát a sebességével nem lehet gond. Csináltam egy töredezettségmentesítést a kártyán de így sem ok. Tud valaki megoldást? Köszi. Üdv. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz leroyclub #14645 üzenetére
Én tudom ajánlani a keresőt "ajánlott programok" kulcsszóval.
Amúgy amit én rápakoltam így első körben:
Nimbuzz (msn+skype-nak), Opera, PowerMP3, Sport Tracker, PhoneTorch(zseblámpa), smart settings, handy taskman, garmin
Ha meg kezdő vagy symbiannal, mint én, akkor ezt is ajánlom: [link][ Szerkesztve ]
-
leroyclub
senior tag
Hello! Most vettem egy E52-t. Tudnátok mondani egy pár progit, amit érdemes rátelepiteni? Valami unaloműző is jol jönne. Ahogy látom PDF és Word megjelenitö van rajta ugyhogy az nem kell. Miket tudtok még ajánlani?
-
zolivep
tag
válasz old rocker #14629 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Megpróbálkozom vele, és ha nem megy, akkor szerviz.Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
KovácsGéza
tag
Hellóka!
Látom, hogy néhányan idegesek itt, ha valaki kérdez valamit, én most feltennék egy kérdést, de esküszöm nem azért, hogy bosszantsak bárkit is!!!
Valami jó kis fülest az E52-höz nem tudna valaki ajánlani?
Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!
-
cdl
senior tag
válasz old rocker #14638 üzenetére
Szia.
Ez nálam nem teljesen így működött.
Először készítettem egy hotmail fiókot N.M-mel.
Aztán csináltam egy ugyanolyan Hotmailes fiókot(hotmail2) lett a neve.
Így egyszerre kettő futott.
Aztán az N.M fiókot kitöröltem, és boldogan használom a hotmailos fiókomat, utána nem erőltette rám magát.
Más: telepíteni akartam a Wefi programot, amit délelőtt írtatok be.
Először kiírta, hogy nem kompatibilis a telefonommal, mondom sebaj, telepítsd.
Elkezdte, kiírta, hogy nem lehet, valami beépített összetevő nem oké
Nem tudjátok, mi lehet a probléma? -
Joe bácsi
őstag
Hogy lehet egész Európát az Oviban rátölteni a telóra? NEM egyenként az országokat, hanem egyszerre egész Európát?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
stop
aktív tag
Valaki léccci mondja meg mire jó a 'communicator'.
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
old rocker
veterán
Ha már beállítottál magadnak egy N.M. fiókot, azt csak a telefonon nem igen lehet törölni; ill. lehet, csak amikor újra be akarod lőni ugyanazt a fiókot, akkor bármit csinálsz, mindig újra visszaadja N.M-al. A megoldás: PC/Internet/N.M weboldal, jelszóval (regelés után) belépni és a fiókot a weboldalon törölni!!!
Egy korábbi hozzászólásomhoz kiegészítés: hogy a menüpontokat bill. kombinációval is el lehet érni, ill. megnyitni: nem most találtam fel a kanálban a mélyedést, még az E51-nél. Csak most jutott eszembe és azóta tudatosan szoktatom rá magam, mert az E52-vel tényleg villanás alatt meg lehet nyitni egy mappát, ill. alkalmazást.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Joe bácsi
őstag
Akkor azt is megtaláltam!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Mi az a két hely ahol le kell tiltani a netet, h. véletlenül se generáljon forgalmat a Mapsnál? Az egyik az, h. a beépített gps-t használja csak. És a másik hely mi?
-
Tamoo
MODERÁTOR
Akinek gondjai vannak vele ne vegyen okostelefont, szerintem nagyjából ennyi. Teljesen "kezdőként" egy hét alatt beállítottam/felraktam magamnak mindent amire szükségem lehet, és teljesen jó. Nem vagyok egy nagy nokia fan, de ami jó az jó.
-
veterán
Egyébiránt itt szeretném megjegyezni, hogy semmi gondom nincs az E52-vel, pedig lassan 1 éve koptatom a cuccot. Eddig egy dolog miatt kellett HR-t csinálnom: valamiért eldobta a Nokia Messaging-et, és semmilyen módon nem tudtam sem törölni, sem újra beállítani a rendszert. Az alkalmazás webes felületén is próbálkoztam, de minden beállítás rendben volt, egyik napról a másikra nem működött a push mail.
Dobtam egy hard reset-et, és kész, minden klappol frankón. Egyébként a hiba azután jelentkezett, hogy telepítettem az X-Plore programot, amit - minő véletlen - pont az a vállalat jegyez, aki a Nokia messaging egyik legnagyobb ellenfelét, a Profimail-t is fejleszti... Természetesen a történtek nyilvánvalóan csak a véletlennek köszönhetők, attól pedig tekintsünk el, hogy előtte a NM több, mint fél évig hibátlanul tette a dolgát! )
-
veterán
válasz -Maci- #14623 üzenetére
Maci!
Nem tudom, ezt beállítottad-e már, de Bluetooth kapcsolatnál lehet engedélyezni a csatlakoztatott eszközöknél állandó jogosultságot, így nem kérdez mindig a mobil, hogy csatlakozhat-e a másik készülékhez.
Vezérlőpult / Csatlakozás / Bluetooth / Párosított eszközök / A céleszköz nevén állva Opciók lehetőség / Jogosult
-
Joe bácsi
őstag
válasz old rocker #14630 üzenetére
Harmincadjára és 3 hard rset után összejött az a kib..... beállítás! Így elq... vmit!!! Köszönjük Nokia!
-
old rocker
veterán
válasz Joe bácsi #14627 üzenetére
Egyszerűen nem értem... Nekem van egy g-mail fiókom, amihez PC-n hozzárendeltem a t-online-os két maszek fiókomat is. Azaz, amikor a gémélt letöltöm, tképpen push-email szerűen minden levelemet megkapom. Ezt a fiókot eddig minden egyéb program nélkül eddig minden telefonomra fel tudtam telepíteni, az alap e-mail klienssel. Az E52-eken is úgy, hogy beintettem az utolsó lépésnél a Nokia Messagingnek...
Le is tudom gond nélkül tölteni, kérdezi, hogya csatlakozom-e, mivel csatlakozom, ha törölöm, az 5800 megkérdezi, csak a telefonon, vagy a szerveren is, az E52 aut.töröli.
beállítások:
g-mail cím
bej. lev (további beállítások) felhaszn. név: g-mail cím pl. joebacsi@gmail.com
jelszó
bej. lev. szerv: imap.gmail.com
haszn. hozzá f. pont (nálam: mindig kérdezze)
biztonság: be (SSL/TLS)
port alapértkimenő:
u.a., csak kimenő szerver: smtp.gmail.comA windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz zolivep #14626 üzenetére
Hát... ahogy előzőleg is írták... először esetleg megpróbálkozhatsz egy hard resettel. Ezt természetesen egy biztonsági mentés előzné meg: itt viszont, ha mindent elmentesz, tehát a beállításokat is, akkor a bug is visszakerül. Ha tehát nincs rajta újra nem telepíthető, pótolhatatlan, v. csak pénzzel pótolható progi, a legtisztább csak a névjegyeket, naptári feljegyzéseket lementeni - esetleg egy másik szimbijános telefonra a "másoló+-val blútússzal át, majd "visszahúzni, egyebekben pedig teljes tabula rasa. Azaz H.R után csak a névjegyeket és a naptárt visszaállítani, a többit újra telepíteni, beállítani. Vagy: szervizelde, sajna.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Joe bácsi
őstag
Kollégám vett ilyen telót és az e-mailt nem tudja beállítani. Gmail van neki. Mindent úgy csinált, ahogy a neten le van írva, de csak a 2009-es e-maileket tölti le neki.
Mi lehet a gond? A Nokia M-t nem kérte! Wifin és ritkén mobil neten töltené le a leveleit.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
zolivep
tag
válasz Symbio #14625 üzenetére
Köszönöm.
Már fel is raktam. Beállítani remélem nem kell semmit, mert full angol.
Viszont most hogy szórakoztam a telóval, megint ugyanazt csinálta mint tegnap a számlálók nullázásánál. Most pl. lapozgattam a névjegyzékben, és egyszer csak elsötétült minden, majd újra felállt a rendszer.
Ez vajon mi lehet? Irány a szerviz?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz Symbio #14622 üzenetére
Most már kezdem érteni.
És a wefi-n belül be tudom előre állítani a jelszóval védett hálózatokat?
Gondolok itt arra, hogy egyszer beállítom és utána attól függően, hogy melyik elérhető, automatikusan rácsatlakozik? Illetve ha idegen helyen vagyok, de van nyílt wifi, akkor csatlakozik arra is automatikusan?Köszönöm a segítséget.
Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
-Maci-
addikt
Urak!
Utódra lelt a F.S. laptopom!
Az új gépben van B.T. és nagy nehezen sikerült rá erőszakolni a telefont. Érdekes a Pulse-ot simán látta, az E52-vel meg cicázni kellett....
Mindegy, végül sikerült! Egy bajom van még (és erre nem jövök rá): akármelyik mappát/képet nyitom meg, mindíg vissza kell igazolnom a telefonon, hogy engedélyezem...
Ezt hogy lehet megkerülni?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
stop
aktív tag
Ma kaptam vissza a szervízből a telefonomat, és lett rajta egy 'Communicator'...
...amit be lehetne állítani.
Visszaolvastam, de nem sok mindent találtam erről.Mire jó ez tulajdonképpen?
kössssz"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #14618 üzenetére
Akkor megy a szervizbe.
Most járt le a garanciája.
Eddig kitartottam a készülék mellett, de most már kezdek én is megingani, és az elégedetlen felhasználók táborát gyarapítani.
Nem is használom jóformán, de mégis okoz meglepetéseket...Szerk.: Eddig működött rendesen, ma vettem észre.
Megjegyezném, hogy a hétvégén frissítettem a legújabb szoftverre OVI-val.
Lehet ez okozott valami galibát.[ Szerkesztve ]
-
zolivep
tag
válasz Symbio #14617 üzenetére
Sztem félreérthetted a kérdésemet.
Nem az a gond, hogy nem talál wifit, hanem az, hogy ha nem talál, akkor kérdezzen: csatlakozhat-e a netre másképp.
Ha wifi közelben vagyok ez nem probléma. De ha nincs a közelemben wifi, és a pioritások sorrendjében csatlakozik, akkor először elkezdi keresni a wifit (az én példámnál maradva az itthoni, majd a munkahelyi) és ha nem találja, akkor felcsatlakozik a következővel, ami nálam a Pannon internet. Na itt szeretném én azt, hogy megkérdezze: Használhatom ezt a kapcsolódási pontot?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
zolivep
tag
válasz old rocker #14615 üzenetére
Hát épp ez a gondom.
Ha az első nem áll rendelkezésre, kérdezzen rá, hogy csatlakozhat-e mással.
Így szeretném elkerülni a nem kívánt adatforgalmat.Más: Most vettem észre, hogy ha a számlálókat le akarom nullázni (hívásidőmérő, stb.), akkor elsötétül a képernyő, és mint újraindításkor újra betöltődik az egész teló, de nem indul újra.
Ez vajon mi lehet?Negyvenen túl ha egy nap arra ébredsz hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.
-
old rocker
veterán
válasz zolivep #14614 üzenetére
Szerintem nem. Én pl. a Nokia Messaging helyett azért döntöttem úgy, hogy megveszem a ProfiMailt-t, mert annál be lehet állítani egy elsődleges és egy másodlagos csatlakozási pontot. Amennyiben az első nem áll rendelkezésre, akkor automatikusan a második verzióval csatlakozik.
-
zolivep
tag
Sziasztok.
A következő problémám volna:
Jelenleg a telefonon (gyári klienssel) be van állítva 1 Gmail-es postafiók.
A levelek letöltését úgy állítottam be, hogy mindig rákérdezzen a csatlakozás előtt.
Alapesetben ez jó is volna, de:
Be lehet úgy is állítani, hogy ha rendelkezésre áll wlan, akkor automatikusan azzal csatlakozzon, ha nincs akkor rákérdezzen, hogy kapcsolódhat-e?[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Én múlthéten vettem a nextel-ben 57e-ért. Autós tartó+2gb memkártya, 2év gyári gari. Szóval fullos csomag.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Újra vissza szeretnék térni rá: korábban dezinformáltalak benneteket arról, hogy a telefonom, valószínű a RAMblow feltelepítése miatt összedúrta a mappákban elhelyezett ikonok elhelyezkedését.
A memóriakártya-takarítás és a RAMblow újbóli telepítése után ez a hibajelenség többet nem ismétlődött meg, tehát nincs ok-okozati összefüggés e között a program és a bug között.A RAMblow programot viszont nyugodt szívvel ajánlom: a háttérben futtatva, a beállításokban meghatározott időben automatikusan "kitakarítja" a RAM-ot, a legutolsóról jelentés is készít. A periódikus cleaning miatt a szabad RAM több, így a készülékem új sw + RAMblow:valóban szélsebes. Egyszerűen qrvagyors.
Azt is újra megemlíteném, nálam képzetlenebb júzerek számára, hogy a menübe belépve nem kell a navi gombbal kolbászolni (rácsos elrendezés esetén), hanem az adott tasak vagy alkalmazás ikonja elhelyezkedésének helyiértéke szerinti számbillentyűt megnyomni és a tella már nyitja is az ikon, vagy indítja az adott alkalmazást. Ez a mappán belülre is vonatkozik, mindaddig, amíg felsoroláshoz nem érsz - kivéve a térképeket, megnyitás után.
Komolyan, jobb, mint a tapicskás... tegnap este fedeztem el újra ezt a lehetőséget.Még valami: a RAMblow -ot én megvettem 1450 Ft-ért; nem azért, mert marha sok pénzem van, hanem mert nem bízok annyira a tengeri halazott progikban...
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
válasz peugeotmate #14608 üzenetére
tudnál ajánlani egy jó nokia szervízt akiket felhívhatnék? És az számít h t-mobilos és garis?
-
kkrisi
senior tag
szerintetek, ha bevinném egy nokia szervízbe a telefonomat, és azt kérném tőlük h cseréljék át a szűrke házat egy feketére, akkor azt megcsinálják? mert nekem minden vágyam h feketébe qrvaszép, ez a szűrke annyira nem jön be! Meg amiket lehet is hozzá kapni lapokat az úgy sem fog passzolni mert azok soha nem passzolnak utángyártott k.ki mind!
-
Apollyon
Korrektor
válasz péter007 #14603 üzenetére
Hi!
Én az XXL gsm-ben vettem, és nem volt benne sem az autós tartó, se memóriakártya, se a töltő átalakító bár ez utóbbit soha nem használnám, mivel életem első Nokiája
Mondjuk az egygigás kártya miatt sem fáj a fejem, mert úgyis kevés lett volna, de azért mégis...Szóval szerintem tök mindegy hol veszed, de kérdezd meg hogy mi van hozzá. A GSMline-ban adnak hozzá mindent állítólag, persze nem a weboldalon feltüntetett pénzért, hanem úgy 58e-ért (legalábbis pár hete ennyi volt).
Hja és azért arra is nézz/kérdezz rá, hogy alapon milyen nyelvű a telefon. Az enyémben van magyar, de látszik hogy csak belehekkelték, mert csak angol kézikönyve van, továbbá a product kódja szerint is Angliába szánt készülék. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy annak ellenére hogy magyar is van a készüléken, ha frissíted, akkor ez elveszik mert alapból nem lenne benne.. És csak akkor lehet, ha átírod a product kódot a magyar verziójúra, ami frissítéskor a magyar nyelvet is felcsapatja a telóra.Probert75: Az automata bill zár miatt, jól jönne, meg amúgy is legfrissebb szoftver-fétisem van Bár a magyar nyelv hiányozna a legkevésbé, előző telóimat is angolul használtam.
Egyébként a Sony Ericsson még 2006-ban a szintén Symbianos telóira a Nokiával ellentétben meg tudta oldani, hogy egy néhány másodperces művelettel a PC-suite-ban fel lehetett tenni minden hekkelés nélkül, pár kattintással bármilyen nyelvet, ami csak egy újraindítást kívánt meg... Itt nem értem miért nem lehet és miért kell nyolcvanöt product kódú telefont kiadni és így megkülönböztetni.. Áhh mindegy
Old_rocker: Köszi az infót, a blogomban lévő hsz-edre meg válaszolok még később, csak mostanában nem nagyon van időm kommentelni, csak olvasgatni.. Ami késik nem múlik
Hja és még valami: a zenelejátszó nálam is elindul magától, de csak akkor, ha nem állítom le csak "Pause"-ra rakom, és amúgy csöndben van, de ha jön egy hívás, és miután leraktam elkezd zenebonálni. Azért ez hozott már vicces helyzetbe, főleg hogy black metált hallgatok és azt nem sokan bírják
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
old rocker
veterán
válasz péter007 #14601 üzenetére
Megerősítem Robotert. Csengőhang jó, rezgő gyenge. Kopás:nem jellemző.
A régiek valszeg tudják, inkább az új felhasználóknak, én ezt most fedeztem fel újra: a menüben megnyitni szándékozott mappára v. alkalmazásra nem kell a navi gombbal ellépdelni és okéval belépni/indítani; elég, ha a helyérték szerinti számbillentyűt megnyomod és már nyitja is nagy fürgén a mappát, vagy indítja az alkalmazást. (Rácsos elrendezésnél.)
-
péter007
senior tag
válasz ROBOTER #14602 üzenetére
3ból 2.5 megvan
ha elég hangosan cseng akkor nincs nagy gond
tudom hogy nem a reklám helye egy ilyen fórum de tudtok abban segíteni hogy hol érdemes megvenni függetlenül ahol nem lopják ki a gyári tartozékok felét a garanciával is korrektek és nem is túl drága a többihez képest?[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz péter007 #14601 üzenetére
Előlap nálam nem kopott, a kamera gomb az, amiről a króm elkezdett kopni picit. De az egész meglepően jól bírja a zsebet.
A csengetés hangjával szerintem nem lesz gond, ha jó hangot választasz hozzá, a rezgője viszont az egyik leggyengébb, amit valaha gyártottak.
GPS megy normál, A-GPS, bluetooth (külső) üzemmódban is.
-
péter007
senior tag
Kedves E52 tulajok!
Most gondolkozom rajta hogy belépek a klubba egy független e52-vel (sajna djuicnak nincs számomra megfelelő telefonja) és lenne pár kérdésem. 3 éve használok egy ezüst 6300-át és most fekete mobilt szeretnék, az érdekelne hogy kopik-e a telefonról a festék normál (zsebbenhordós) használat mellett. A másik hogy tud-e elég erőteljesen rezegni és elég hangosan csengetni hogy pl utcán is meghalkjam ha nagy a zaj (6300 legnagyobb gondja ez volt). Asszem a gps megy offline, szükségmegoldásnak megteszi....
Köszönöm a segítséget, üdv. péter!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest