Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Ki milyen tokot használ a telefonhoz? Valami olyan bőr tokot keresek, mai merev. A tokban tartva is szabad a jack aljzat illetve könnyen ki lehessen venni belőle.
Ha valakinek esetleg van tippja, használ valamilyet és elégedett vele kérem ossza meg.
Köszi!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Joe bácsi
őstag
-
kkrisi
senior tag
halihó!
Nekem miért nem működik a *gomb ha a hosszan nyomom akk bt-t kééne bekapcsolnia de nem teszi nekem! ez mitől lehet?
-
M_Tomi0227
tag
válasz Joe bácsi #14094 üzenetére
Te meg ha nem tudsz érdemleges hsz.-t írni légy szíves ne irkálj, mert
1. teleszemeteled a baromságaiddal a topikot és egyértelműen csak a hsz.-eket gyűjtöd a rangok növelése miatt
2. Sztem már senki sem kíváncsi rád. Boldogítsd a csúcs-szuper, hibamentes SE telefonod topikjába lévő tulajokat.Olyan vagy mint a politikusok nem előre viszed az egészet hanem inkább visszafele, mert a begyöpösödött agyadba beleragadt hogy az E52 egy kupac sz.r- f.s-h.gy és csak ezt tudod szajkózni a topik felén keresztül.
Korábban említette vki hogy Old Rocker magánéletétől tele van a bugyra hogy mindig beírogatja, de legalább ő 10hsz-ből 8-9-ben segít és építőjellegű hsz-t ad. Egyébként valóban mikor elkezdi az eszme futtatásait meg arról ír hogy reggelente egy szál Ádám kosztümbe rohangál wc-re és pont akkor keresik mikor kibújik a barna maci, hát jah ilyenek nélkül is meglennénk de ilyen a stílusa hogy szereti eztis megosztani a közösséggel és ha valakit nem érdekel akkor átugorja ilyen egyszerű.Meg normálisan segít még akkor is ha most írja le 84354353x is ugyan azt, mert az illető lusta volt keresőt használni. Visszaolvasni reménytelen mert a fele és főleg az eleje a Dzsó félékkel van tele.
Ui.: Bocs srácok ha valakit megbántottam esetleg, de ez most már kikívánkozott belőlem.
-
Joe bácsi
őstag
-
Xmodule
őstag
Okes köszi a valaszokat. Most mar csak varom a telefont
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
sziasztok azt szeretnem kerdezni hogy a fekete szinu is fem? marmint anyagra
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zugi
aktív tag
válasz kkrisi #14085 üzenetére
Azt tudom javasolni, hogy fizess elő egy mobilnet csomagra. Ugyanis az a brutálisan drága, ha csak úgy simán mobilnetezel mindenféle netcsomag nélkül, de ha előfizetsz pl. havi 990 Ft-ért egy 100 MB keretű mobilnetre (nekem most ez van Telenornál), azzal vígan el lehet lenni. Az én telefonom ezzel egész nap online kapcsolatban van, az emailek folyamatosan jönnek rá. Így nem drága, igaz nagy arányú böngészés ezzel sem lesz, de ha facebook-ot akarsz nézegetni, arra elég lehet. Persze vannak más csomagok is, igény szerint.
Apámnak is felajánlottam ezt és akkor nem lesznek 5 számjegyű számlák, de ő nem akart élni ezzel, nem netezik a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
igen én is így jártam...5 jegyű lett az összeg bepöccentem és ezért t-mobilnál letíltattam az összes nethozzáférést! tehát még ha akarnék sem tudnék netezni rajta! De most emg aza bajom h fb-ni szeretnék rajta, és ahoz meg net kell ugye...na már msot elég ha felhívom őket és megmondom h kapcsolják vissza? am vki használta az fb-t a telefonján? és nem számlázta?
-
Lacopapi
addikt
...azt gondolom,ez csakugyan úgy van,hogy van akinek tetszik,van akinek nem..amióta megvettem,nincs bajom vele-sokat utazom,ebben is nagyszerű társ-,zenét hallgatok,vagy tv-t nézek,esetleg filmet, vagy böngészek,netán könyvet olvasok rajta....amellett ott a gps, szóval igazi okostelefon...
Nekem tetszik.Pukkadjon meg akinek nem
-
Zugi
aktív tag
válasz topa11 #14082 üzenetére
Köszi segítséged, megcsináltam, most elvileg már csak wifi-vel tud csatlakozni netre. De elég körülményes ezt így beállítani, pláne visszacsinálni, ha mondjuk egyszer mégis kellene mobilnet elérés.
Nagyon szép és okos ez a telefon, de az oprendszere már túl van bonyolítva, huszadik almenü almenüjében kell matatni egy ilyen alapvető kikapcsolásért ami Androidnál 1 klikk...[ Szerkesztve ]
-
topa11
csendes tag
Csá zugi! Én is igy jártam 5számjagyű lett a számla. Nem elég letiltani a csomagadatot, hanem ki kell törölni a hozzáférési pontokat.Beállítások-csatlakozás-célok. Az ott lévő internet, multim üzenet, wap szolg, intranet, és hozzáférési pont menüben törölj ki mindnet, hogy azt ítja "nincs h.fér pont". Nekem ez bejött, és azóta bármit csinálok soha nem jelenik meg a 3g felirat alatt a csomagadat ikonja. Sok sikert.
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném, hogy miképpen lehet a mobilnetet e telefonon tiltani? Nem vagyok jártas a használatában, apámnak szeretnék benne segíteni, mert nagy számlát generált neki. Megnéztem kérésére, de nem sikerült letiltanom.
Bementem a:
Menü>Vezérlőpult>Beállítások>Csatlakozás>Csomagadat almenübe.
Ott pedig a "nagy seb. csomag-h.férés" opcióra. A rádiógomb a "Letiltva" helyen áll, bár fura, hogy semmivel sem tudom átrakni az "Engedélyezve" opcióra, azonban a "Letiltva" ellenére mindig van mobilinternet elérés a telefonon.
Apám nem nagyon jártas ezekben és félő, hogy mellényomkod alkalmazásoknál, emiatt teljesen le szeretném a telefonról a mobilnet elérést tiltani.
Minden segítséget előre is köszönök!Üdv:
Zugi -
Z()L3
tag
Hát ez érdekes.
Garmin házon belül is talált jelet, Ovi meg nemGarmin jelfogása után Ovi is talált
-
Omni
aktív tag
Az 51.018 frissítés óta a főképernyőn kétszer jelenik meg a postafiókom (Gmail). Hogy lehetne az egyiket eltüntetni? Hiába törlöm ki az egyiket "backspace"-el, a következő újraindításnál megint kettő van.
Amit még észrevettem, hogy a képnézegető már álló módban is működik.
-
Xmodule
őstag
sziasztok gondolkozom egy ilyen telefonon az lenne a kerdesem hogy a gmail al rendesen megy e?
-
kiskakas
senior tag
Ovimaps-nal megoldhato, hogy siman Sajat pozicio modban mindig beforgassa a terkepet abba az iranyba, amerre epp megyek? Az iranytut bekalibraltam,de ez nem segitett.
-
Z()L3
tag
Osztom a véleményed.
Kegyetlen jó az akksi, és engem még egyszer sem hagyott cserben.
(Nem merült le a legrosszabbkor, nem kapcsolgatott ki magától)
Nagyrészt ezért vettem meg. Nameg azért, mert ennél szebb telót még nem láttam. Mondhatni hogy van nála szebb, de igazából ezt mindenki maga dönti el. (kinek a paplan...) Nekem akkor is ez a legszebb telefon amit láttam. Számomra egyszerűen gyönyörű.Szóval nem bántam meg az tuti.
Az újratelepítésről meg annyit, hogy a 2 probléma nem oldódott meg, viszon érezhetően gyorsabb lett a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
Besz@rok, olyan qúrva "jó" ez a telefon még mindig!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Z()L3
tag
A kamera instabilságára a szoftver újrarakása lehet gyógyír ?
Néha vidi közben meg-meg akad, és ez látszik a végeredményben is. -
Gl4diator
tag
Villogó sms a jobb felsőben probléma
Tudom, volt már, én is olvastam régebben a megoldást rá, de nem találom merre van a közel 15000 hozzászólásban
Ha lenne valaki oly szíves, és elmondaná mégis, hogy lehet eltüntet ni?
[ Szerkesztve ]
-
drkbl
őstag
Feltettem az új szoftvert, újra végig akart vezetni az alapbeállításokon, megszakítottam, ennek ellenére az egyik postafiókom, amely a hét minden napjára, 8-18 között, kézi frissítésre volt állítva, elkezdte frissíteni magát. Most kinyomtam a napokat, remélem, nem fog tovább önálló életet élni.
Amúgy szerintem kicsit pattogósabb lett, bár lehet, hogy csak a restart miatt. A téma animációkat már korábban visszakapcsoltam, így legalább nem látszik, hogy a 600 MHz-es proci "kézzel" építgeti a képernyőt programindításkor és kilépéskor.
-
lajo
senior tag
semmi, csúnya baki
[ Szerkesztve ]
-
Z()L3
tag
Hali.
Újra szeretném telepíteni az E52-met, hátha javul a GPS jelfogóképessége Először pikk-pakk talált jelet, akár házon belül is (mondjuk ott nagyon nehezen ), most meg volt hogy egy 10km-es úton nem talált jelet.A biztonsági mentés mennyire megbízható ? Az összes beállítást egytől-egyig lementi ?
-
kiskakas
senior tag
nekem se az NSU se az OVI nem talalja meg az uj sw-t, pedig azt irjak, mar azokon keresztul is elerheto :I
-
zzola
titán
válasz peugeotmate #14058 üzenetére
Egy napot késtek!
-
Gaabor80
aktív tag
Néhány cm-el lentebb volt erről már szó.....
Szóval én eddig amit tapasztaltam:
- Aut bill zár mindig zár, bárhol vagy a menűben, nem csak a főképernyőn.
-Nem gyári témáknál, ha új bejegyzést írsz a naptárba nem mutatja a betűket, csak a felső fejlécben ír.(ahogy ezt Frigo is jól leírta.)
Este óta ennyit tapasztaltam..
-
Orlin
addikt
Lehet szedni a new szoftvert!Valaki tudna róla tapasztalatot mondani?
thx!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
bkadar1
tag
Jelentem a Kingston 16Gb Cl4-es SDHC kártyát tökéletesen kezeli a teló, igaz még van rajta 10 Gb hely, nem is olyan könnyű ezt megtölteni Az írási sebessége 5000 kbyte/sec körül van, szóval
-
Gaabor80
aktív tag
Elérhető a 051 software Ovi-n keresztül. Felraktam és egy hibát találtam, ami nagyon zavar. Akármilyen menüben vagyok, ha nem nyúlok hozzá lezár a billentyűzetzár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest