Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
nah a jelecskét eltüntettem zenét is feltettem nagy nehezen
Kell plusz lejátszó is?Mert mondjuk így is lejátsza...Ami kérdésem van még:
Vagy a néjgeyzék az
A névjegyzékben hoztam létre csopórtot a régi telefon szémaimnak.ahogy néztem a sim-ről pakolgatta átt a számokat.Nos a bajom az,h ha most megnyitom a névjegyzéket egyszerre mutaja a telefonmemoriában található számokat a csoprtokat...
Azt szeretném,h csak a csoportokat mutassa!Ne pedig úgynevek csopórtok mejd megint egy név stb...THX!
Kellemes Ünnepet!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
csab2
veterán
Két Opera böngésző is van. Az egyik az Opera Mobile. Ez a normál asztali böngésző mobilos verziója. Van belőle Windows Mobile, Symbian verzió is. Adatforgalma akkora mint az asztali verzióé.
A másik az Opera Mini, ami egy JAVA-s alkalmazás, ebből adódóan minden telefontípusra fel lehet tenni. Óriási előnye, hogy az eérendő kis adatforgalom miatt a kért oldalakat előbb az Opera saját szervereire tölti le majd onnan erősen tömörítve küldi le a telefonra. Nagyon költséghatékony és gyors megoldás ha mobilinternetet használsz és nincs több gigás csomagod illetve nincs HSPA a közelben. MINDENKÉPPEN AJÁNLOTT!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Newyorker
addikt
Azt jelenti, h háttérben benne vagy még vmelyik alkalmazásban! Kövesd végig a kört benne és lépj ki teljesen amibe benne vagy. Ezt meg tudod úgy is nézni, h a házikó gombot tovább nyomod és lám kidobja 3.nak, h melyik is az
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
old rocker
veterán
Nekem karácsonyra vettek - szerintem a médiamarktban "Nokia Eseries" tokot. Patenttal "gombolós az eleje, alul-felül keresztbe fogja a telefont.A felsőn kivágás az előlapi hangszórónak és a videotelefonáláshoz a másodkamerának egy kör alakú lik. Középen egy gumipánt fogja össze a tok tetejét és alját, ezzel aberakást, kivételt könnyíti meg. Az a jó benne, hogy telefonáláshoz nem kell kivenni a tokból, a patenttal záródó előlapot felhajtva a számbillentyűkhöz hozzáférsz. Ugyanakkor mégis védi a telefont.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Ahogy már írták, az alkalmazáskezelőben, de csak akkortudod leszedni, ha nem azt a témát futtatod.
Csab2: Van ott más elírás is. Nevezetesen, hogy a 7370 csak az általam telepített témákat töröli, a cét nem... Na ne. Amit a cére telepítek, úgy letöröli, mint a huzat... Szerény véleményem szerint nincs különbség a négygombos meg a számkombinációs hard reset között, csak az, hogy a négygombosat akkor is meg lehet csinálni, ha a telefon befagyott, mint a Ladoga tó Szálingrád ostromakor. Én tegnap kipróbáltam: először 4 gombossal reseteltem, frissítettem, majd 7370-es kombinációval újra megtettem. Az eredmény ugyanaz volt, mindkét alkalommal 56 MB-ig szabadította fel a memóriát.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Gaabor80
aktív tag
Néhány cm-el lentebb volt erről már szó.....
Szóval én eddig amit tapasztaltam:
- Aut bill zár mindig zár, bárhol vagy a menűben, nem csak a főképernyőn.
-Nem gyári témáknál, ha új bejegyzést írsz a naptárba nem mutatja a betűket, csak a felső fejlécben ír.(ahogy ezt Frigo is jól leírta.)
Este óta ennyit tapasztaltam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest