- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipse89
tag
válasz
nightmare13 #13 üzenetére
Én is szaladtam, a lányok után, de olyannyira, hogy volt hogy félévkor buktam középsuliba. Szerencse, hogy erre rájöttem még bőven érettségi előtt
Ja, kezdésnek nem rossz ez az átlag, de ha lett 3,8as átlaga, akkor miért ne lehetne nekem is
Meg ugye jó lesz az az ösztöndíj de ha lehet akkor legyen jobb.
"Ha lúd, akkor legyen kövér" -
Ipse89
tag
Üdv Balesz
Picit hasonlít a múltam a tiedhez, Nőkkel nincsen szerencsém de a tanulmányaimmal igen
( jó azért nem annyira, mert nem vagyok annyira jó képességű
Általánosban kitűnővel zártam
Középsuliban Magyar 66%Matek 60%() Angol 68% Töri 66% Fizika 90% (
) (Lovassy László Gimnáziumba jártam amire büszke is vagyok, az ország 10 legerősebb gimijei közé tartozik) Grátiszba jött még egy angol középfoku, jogsi, ECDL vizsga
Széchenyi István Egyetemre járok gépészmérnök szakra, ez volt az 1. félévem, amit 2,67es ( tavalyi szakátlag 1,68) átlaggal zártam ( ennyi a kumm átlagom is amit nem tudok h. micsoda
) elégedett vagyok ezekkel a szerény eredményekkel, mert én dolgoztam meg érte, és (majdnem
)mindent megtettem értük, hiába senki sem lehet géniusz...
Nőkkel is voltak problémáim, ha érdekel a blogomban megtalálod az ezzel kapcsolatos írásaimat.A lényeg! Suli legyen az első, ha egy csaj meg ilyen, akkor használd arra amire való ...
Hiába, többet nem érdemel az ilyen
Viszont, a céljaidtól soha-soha el ne tántorítson! Kurv@sokan irigyek lehetnek a tanulmányi teljesítményedre ( köztük én is) Véletlenül se cseszd el egy "lotyó" miatt.
Sajnos ez van, valamit be kell áldozni. Inkább vagyok én is single, minthogy a csirkék miatt fájjon a fejem, és csak elvegyék a figyelmem a tanulástól, mindkettőnknek adottak a lehetőségek, hogy nagykirályok legyünk abban amiben szeretnénk, nem szabad elcseszni ez egy lehetőség amit ki is fogunk használni. Ahogy elnézem, a csajok nem tántorítottak el a tanulástól, kívánom, hogy ez így is maradjon
Az igazi meg majd eljön, csak szeret váratni magára, hogy hatásos legyen a megérkezkéseA tudás hatalom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gondoltam bemutatkozok egy kicsit, hogy mindenki tudjon rólam véleményt alkotni a maga részére. Remélem legtöbbetekben...
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest