- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
majdnem egyedül szívtam el egy tömés kardamomos dohányt. az íze nagyon finom, ezért gyakran és nagyokat szívtam belőle, így a 2 szippantás közötti néhány normál levegővétel elmaradt. a co jobban kötődik, mint az oxigén, és jelentkeztek a tünetek: szédülés, hányinger, fejfájás, rossz közérzet. a legrosszabb, hogy 2 óra múlva se múlt el.
Winner: az még nem.
Vladi: itt is lehet szájüreggel is szívni, szoktam úgy is. sőt, úgy is, hogy félig a pipát, félig a levegőt szívom, különösen a közepén, mikor beindul.
aszalt gyümölccsel még nem próbáltam ki, de ki fogom, attól biztos, hogy nem kapok nikotinmérgezéstamúgy a vizipipadohány nikotintartalma lényegesen alacsonyabb, mint a normál dohányé, és a hosszabb út során kirakódik. jóóó nagyokat lehet slukkolni... ha akar az ember. de ha nem, akkor éppcsakhogy kicsiket is lehet szívni, úgy hangulatosabb. sok bagós azon versenyzett nálam, ki bír nagyobbat beleszívni. aztán mondják, hogy nem elég erős, meg nem érzik az ízét. persze, hogy nem, mert nagyokat szívnak. olyan, mintha egy pohár aszút húzóra meginnának, aztán mondanák, hogy semmi jó íze nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest