Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo88
tag
ebben igazad van tuningolósdi tényleg nem nagyon volt előtte. ami kimondottan pozitív volt az underground kettővel kapcsolatban az szerintem a motorhang, azóta sem találkoztam annyira állat motorhangokkal. de az irányítás véleményem szerintem akkor is egy rakás kaki.
viszont szerintem így hogy a shiftet teljesen más studio csinálja mint bármelyik másik nfs-t, tehát nem lesz hasonló egyik nfshez sem, így van a legtöbb reményünk hogy jó autós játékot kapunk. vagy nem? mert ugye a porsche unleashed-ig befejezőleg a Distinctive Software fejlesztett, még akkor is ha az EA részeként, és nem is csinálták rosszul. a hot pursuit 2-t viszont már az a bizonyos black box, amin már látszott is rendesen a különbség. sajnos azóta is ők fejlesztették az nfseket, amit ugye nem nehéz megállapítani. viszont végre megtört a jég, és a Slightly Mad Studios kezébe került a dolog, akik régebben Blimey Games néven voltak ismertek, és a GT Legends és GTR 2 fejelsztésében vettek részt a SimBin-el. ami még pozitívum hogy a játékot elvileg már 2 éve fejlesztik.
ha most nem kapunk egy jó játékot, akkor szerintem soha... -
whiz
aktív tag
Azért volt mindkettő nagy szám, mert olyat hoztak akkor, amit addig senki sem. Így jó emlékezni rájuk. Én mind a kettőt nagyon sokszor végignyomtam, és az újabb részekre ezt nem mondhatom el (1-1x megvolt, de ennyi, kivétel az UC). Az tény, hogy nem szimulátorok voltak, főleg a 2. részben már eléggé ragadtak a kocsik a földhöz, könnyebb is lett, mint az első. De azért viszonylag reálisan mozogtak a kocsik, csak hát volt ugye a "falonkanyarodás" és hasonlók, amik rontottak az összképen.
Szerintem a Pro Street különösen rossz összehasnolításnak, mert ott meg egyszerűen csináltak egy kifejezetten szar irányítást, valami tök idegen fizikával (értsd: autó így nem mozog), és ettől lett nehéz. De szvsz egyáltalán nem volt reális az sem. Na én pl. ezért félek, hogy az új rész is csak "NFS:Shit" lesz. -
raczger
őstag
[link]
Nem tudom, hogy voltak-e már, de itt van pár többet érő, gameplay videó. Nekem ezek alapján egész jónak tűnik, ha ebbe az irányba haladnak még a végén akár egy szimulátornak is nevezhető játékot csinálnak. -
Xirtam
veterán
Aúgy az elején is tisztán látszik a bömbiben hogy vált a csóka!

-
LackoMester
addikt
valahogy negyözött meg...nemtudom
majd meglátjuk -
cor
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
az elején a bömbinél kézmozdulat megvan, csak a bajusz nem mozdul...
a skyline 3-2-1 viszont szépen látszika Reventón miatt viszont kiproba majd
-
Gergo88
tag
nem teljesen értem underground 1-2 miért olyan nagy szám. ugyanaz a gagyi "fizika" volt benne mint hot pursuit 2 óta az összesben. talán pro street volt kicsit más, mintha ott rendetlenkedett volna az autó. csak gáz hogy extrém helyzetekben ott is szörnyűségeket csinált, nem beszélve a borulásokról
shiftet meg amúgy sem ugyanaz fejleszti mint az eddigieket. más szóval nfs franchise erre a játékra nem igazán vonatkozik, csak a név az ami egyezik
btw első dolgom hogy hdr+motion blur off, szal tőlem olyan effektet raknak rá amilyet akarnak, mindig ki lehet kapcsolni. vagy egyesek nem hajlandóak nem maximum grafikán játszani?
-
AXisBOLD
addikt
na végre valami jó a Porsche után...sokat kellett várni.
-
raczger
őstag
GRID-nek nincs köze a szimulátorokhoz.
Mint ki lett hirdetve anno, 3 játék készül, az egyik a szimulátorok felé veszi az irányt ami tetszik nekem, így remélem tudnak valami normális játékot alkotni, ahol nem a csilivili grafika fog dominálni, hanem a vezetés és a játék élménye. -
Tom_01
csendes tag
Háááá....áááát szépnek szép! De szerintem hülyeség ezt a szimulátoros hülyeséget erőltetni!
Az NFS soha sem volt szimulátor, annak ott a GRID és társai!
Én csipáztam eddig az NFS-t de ez ugyanolyan f.scsomó lesz mint a Pro Street!
Hátha már elcseszik remélem legalább siker lesz és nem lesz agyon fik.zva
-
- = Zk = -
félisten
ez pontosan így van.

szvsz viszont egy NFS maradjon az utcai versenyzésnél, ne pedig körpályán.

szerk: azt észrevettétek, hogy automata autóval nyomja, de mégsem vált sebességfokozatot a vezető. egyik autóban sem. tehát nem használja a plusz minusz gombokat...

direkt hallhatjuk az ipse légzését?
-
palbence
tag
könyörgöm legyen jó ez a shift. UC nálam öt percig ment, irányítás röhejes volt.
-
Xirtam
veterán
Hát aki teheti HD-ban néze meg ezt a videót! Szerintem annyira rossz nem lesz persze laikus szemmel tekintsünk rá!

(#33) Shodan lesz törés nem kell aggódni!
-
Sirandrish
legenda
elég jól néz ki...de remélem a játékélménnyel sem lesznek gondok..
-
Shodan
őstag
a grid már legalább egy éve kinnt van ha nem több, ebbe nem is látok törést.Abba meg már akkor képesek voltak normálisan megcsinálni.
-
Tomekk.
aktív tag
Miért nem tudnak visszatérni az igazi NFS stílusra?

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szaggat, vagy megáll az egész?
Töröld le a gimme.dll-t.

-
- = Zk = -
félisten
DEV_NULL, Bici: hát nálam valahogy nemigazán

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
XP SP3
-
DEV_NULL
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nálam xpn elmegy

-
anulu
félisten
MW-t toltam egy ideig, de hosszú távon unalmas volt, Uderground 1-t végigtoltam, 2-vel játszottam picit.
ami nálam az elmúlt időszak legjobb NFS-e volt, az a PS. sokan szidják, mint a bokrot, PC-n 2x, PS3-on 1x toltam végig, és mind a mai napig szeretem.csak erről a blur dologról szoknának le. nagyon rombolja a láthatóságot, inkább oldanák meg máshogy a sebességérzetet. érdekes, Gran Turismo 4-ben egy deka blur effekt sincs (5-ben sem lesz), mégis érzed a gyomrodban a 250-et...
GT5-ig elleszek ezzel, utána évekig viszlát minden más autós játéknak

-
- = Zk = -
félisten
hát én mint nagy NFS rajongó, sajnos a videó megnézése után nagyot csalódtam
természetesen kifogom próbálni, de nemfogok beleszeretni mint az NFS4-be, vagy a Carbon-ba. nekem eza kettő ami nagyon bejön(tt). szomorú szvsz... 
#5 DEV_NULL: underground frissítésben egyetértek. a 2 is bejött, de egy újabbat szívesebben tesztelnék már

-
Nunder
őstag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Elvileg a jót nem szégyen lemásolni. Ugyanez van a kínai telefonoknál amik menürendszerileg kísértetiesen hasonlítanak mondjuk az iPhone-ra

De a játékot remélhetőleg most játszhatóra csinálják és nem lesz miért szidni a fejlesztőket.
-
Prof01
veterán
Nagyon kevés...

-
tuskooo
addikt
Hát, ennek továbbra sincs semmi köze a szimulátorsághoz
Attól, hogy versenypályára terelik a dolgot, még nem lesz vmi szimulátor...ilyen fizikával tuti nem. -
Jocy
aktív tag
Hát ha ez is olyan zártpályás verseny lesz mint a Pro Street, akkor bukás.....Pár futam után az is dögunalom lett.....

-
bishoplogan
senior tag
Ez tiszta Grid, akárki bármit mond....
nem szeretem ha koppíntanak egy jó játékból, főleg EA, de ettől függetlenül végre komoly felhozatal -
mephi666
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
hát igen... az eddigi tendencia azt mutatja, hogy az ea-nél olyan ütemben megy a fejlesztés, hogy már ma jobb játékot készítenek, mint holnap... ez pedig nem mindig egészséges :S
grafikából elég lenne már akár egy mw szint... vagy ha úgy nézzük, a burnout paradise motorja is tökéletes lenne... 1280ban fullon csak úgy röpül 60+ fps-sel a nem túl bivaly konfigommal... törésmodell sem rossz és sokkal szebb, mint az undorkover... nem a grafika nálam a lényeg, de tényleg szétblúrozott hányás volt hr-textúracsomag nélkül
mellé még lagolt is időnként...#14: hát igen... nálam a sorrend: porsche-nfs2se-nfs ug2... aztán a többi...
#16: nfs3 egy p166mmx+32mbyte sdram+voodoo1 konfigon is röpült ezerrel
nfs6 (nfs hp2)-nak kellett már komolyabb gép... aztán meg a következőknek még komolyabb... porschét p166mmx+32mbyte ram+voodoo1 konfiggal játszottam szét 
-
A legjobb NFS márpedig a Porsche.
A második az NFS1, a harmadik az NFSU2.Egy Ferrari, netán több márka evolúcióját felvonultató játék szerintem brutál jó lehetne.
-
Mr.Csizmás
titán

-
Hát az UC nagy kaki lett. Az irányítás borzalom, és a grafika is csak akkor szép, ha minden fullon van.. se menü, se semmi.. feléig sem toltam..
Annál már csak jobbat hoznak össze,bár az eddigi tendencia nem azt mutatta..
-
30z.Samu
titán
Én is az UC-vel játszottam a legkevesebbet (kb 1 perc
)! Nem lesz nagy kunszt jobb játékot csinálni a jelenleg legújabb NFS-től. -
pete_21
addikt
-
twollah
nagyúr
Eleg hamar ki fog jonni.
-
JanR
addikt
Szép és úgy törnek a kocsik mint egy kőlépcső...

-
whiz
aktív tag
Az Undercover volt az első NFS az újak között, amit meg se próbáltam végigjátszani, annyira szar lett. Szép a grafika, és kb. ennyi. Minden mást csak szidni tudtam benne.
Egyre kisebb lelkesedéssel várok bármilyen új részt, és most az is rátesz erre egy lapáttal, hogy zárt pályás versenyek lesznek, amiért nem rajongok. De hátha végre összehoznak egy egészen jó részt, és akkor...
szerk.: szerintem is az Underground vonalat kéne valahogy továbbvinni. Az U2 volt a csúcs, azóta csak lefelé megy a színvonal... (MW tűrhető lett, de sztem már az se az igazi)
-
DEV_NULL
őstag
Undergroundot kéne feljavítaniuk végre

-
mephi666
nagyúr
lesz benne polka, ford gété, lambi, merci, bömi... meg még pár szép gép... ha tesznek bele kisebb sportgépeket: pl eclipse-et meg volvo c30-at, szerintem kipróbálom... szép ez a sok-sok blur, csak engem az undercoverre emlékeztet, ami többek között az optimalizálása miatt nem tetszett... remélem ez jó lesz, mert kaphat egy esélyt...
...viszont a karámverseny még mindig nem a kedvencem...
-
Ricco_hun
senior tag
A grafikával elég régóta nincsenek gondok. Már a Pro Street-ben is gyönyörűek voltak a kocsi. De ahhoz képest, hogy azt mondják, hogy ez inkább szimulátor lesz, mint arcade, nekem a videó alapján eléggé árkásodnak tűnik a kocsik fizikája.
-
afterburner_
őstag
szep...remelem lesz benne g25 tamogatas, nem úgy mint az undercoverben...
akkor biztos egy két kört megyek benne
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Projektor topic
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen switch-et vegyek?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

majd meglátjuk

nem szeretem ha koppíntanak egy jó játékból, főleg EA, de ettől függetlenül végre komoly felhozatal
)! Nem lesz nagy kunszt jobb játékot csinálni a jelenleg legújabb NFS-től.