- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
blueMerle #21 üzenetére
(#16) Drenadar
De mondjuk a telefon USB bemenete jobban megsínyli ezeket.
Egyébként teljesen mindegy.Nem kell szerintem megértened.Feljebb leírtam hogy nekem miért kellett, megvettem, és írtam róla egy bemutatót.Nem reklám célzattal.Van egy ilyen dolog, kész.Valakinek bejön valaki feleslegesnek tartja.Én azt a ~6500 Ft-ot tartottam feleslegesnek mikor megvettem.(#17) vamzi
iPhone hányas?Csak mert nem tudom hogy melyiknél milyen szinten van ez előkészítve, és nem is tudtam hogy megvastagítja a kiegészítő.Az iPhone meg úgy szép ahogyan van, valóban kár lenne durungot csinálni belőle.
Egyébként nekem még nem volt rossz tapasztalatom ezekkel kapcsolatban, de köszönöm mindenkinek hogy felhívta a figyelmemet rá.(#19) Thaaleum
Nem tudom eldönteni hogy írónia-e vagy sem amit írtál.(#21) blueMerle
+1! Köszi!
Egyébként a (#1) Sir Ny hozzászóláshoz...hirtelen ez jutott eszembe, mert majdnem kívülről fújom a szöveget.Ne haragudj, eszem ágában sincs káromkodni, és ócsárolni másokat, de a "hogy mi?"-ről mindig ez jut eszembe.Tényleg ne haragudj, nem megbántás!
(#25) petipetya
Részemről a megtiszteltetés topic-társ.
1.Nálam tökéletesen feltöltötte.Annyi csak hogy ha mondjuk 98/99%-nál dobod rá, akkor a telefon nem ébred fel, és ad jelzést a töltésről, viszont a zöld kis led kigyullad a töltőn, és valóban elindul a töltés.Ha nyomsz egy ki/be kapcs gombot a telefonon, magadtól is láthatod hogy kiírja a töltés tényét.A melegedés megfigyelhető, de ha huzamosabb ideig használom a képernyőt, jelentősebb melegedést érzek mint a töltés alatt.
2.Ez nem ad hangot.Nem kell felriadni.(#27) vadkörte
Köszi!(#28) bajaki
Neked is!(#29) Plasticbomb
Erről beszéltem.(#31) Duliee
Há!És tényleg!Elnézést a nyelvi pontatlanságért.Erről a környezetem tehet.Mindig G-vel hallottam.De kösz!
(#32) xuser
Ez egy jó kérdés, pont van egy 7"-os tabletem, holnap megnézem, mert már a munkahelyemen pihen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest