- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatyor95
senior tag
Szép kis lista. Nálam így nézett ki:
S3 Trio:
Erről alig tudok valamit, mivel faterom vette, én meg akkoriban lehettem 3-4 éves. De élmény volt Win 98-on kártyázni, Terep 2-vel nyomulni, illetve akkoriban volt egy játék, a Fatty Bear's Birthday Surprise. Imádtam.ASUS V8440 Deluxe (alias Ti4400) 128 MB:
Ez a kártya is apám szerzeménye, de ezt már én örököltem meg tőle. Ez a kártya örök emlék marad, mivel sokáig (úgy 2007-2008-ig) ezt használtam. Naphosszakat toltam vele a GTA-kat, a Mafia-t, de még a Half-Life 2 sorozat első két tagját is. Volt benne erő rendesen, de sajnos csak DX8.1-ig támogatott, ami ekkorra már kevés volt. Viszont a mai napig megvan, hibátlan, a dobozával, és minden kiegészítőjével együtt. Egyéb iránt egyszer azért haragudott meg rám egy Facebook csoport egyik moderátora (ha olvasod, szevasz Marco), mert nem adtam el neki.ASUS EN8600GT MAGIC 512 MB:
Ez volt az első olyan kártya, amit a saját zsebpénzemből vettem. Itt cseréltem platformot is, a Prescott magos P4-et egy AMD Phenom X4 váltotta. Nagy élmény volt ez a kártya, akkoriban egyedül nekem futott normálisan a GTA San Andreas, és a 4 is az ismerősi köreimben.Az asztaliban a mai napig Ő szolgál, pedig volt húzva rendesen.
nVidia Quadro FX 140M 128 MB:
Akárcsak lezso, én is egy T61-ben ismerkedtem össze ezzel. Tavaly vettem a gépet, mert kellett a hordozhatóság, és korábban volt egy hibás T61-em, amit imádtam. Sajnos már nincs meg, mivel az AutoCAD már nem szerette annyira.ATi Mobility Radeon HD3650 256 MB és Intel GMA X4500 HD grafikus lassító:
A T61 utódja egy ThinkPad T500 lett. Ezen már nem csak a CAD, hanem az Inventor is simán fut, bár némileg fel lett piszkálva a gép. Ezen már komolyabban is lehet játszani, a "nextgen" sz*rokon kívül szinte bármit kibír. Sajnos a 256 MB VRAM eléggé kevés, ellenben a GPU még simán bírná. (Itt jegyezném meg, minden tiszteletem a Lenovonak. 600/700 MHz helyett gyakran 769/819 MHz-es frekvencián járatom, és ennek ellenére halk a gép. Igaz, a 80°C-os hőmérséklet miatt kezdek erről leszokni.) Utód még tervben sincs, ez is elég drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- Sorozatok
- Milyen széket vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest