- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #102 üzenetére
Hát, én ha 2-3 mérést végzek, azt is meg szokták köszönni, ha grafikusan ábrázolom, csak egy ötlet volt. Pl. összehasonlítani gyári/Fridge/S1/+valami hűtőt idle, csökkentett load, és full load terhelésen, szépen mutat egy pofás kis grafikon, ha nem lusta megcsinálni az ember.
A pöckök felett asszem akkor átsiklottam, bocsesz.
Én is találkoztam olyan venti vs. felfogató problémával, hogy nem lehetett feltenni a ventit pl. a 212+-ra, mert egy csőben volt a 2 oldali rögzítőhely, a drótot meg pont abba kellett volna akasztani belülről. Z600-on meg az egy oldalas AC PWM venti a bukta, mert nem lehetett a hátuljára tenni.
Nem nyúltam hozzá a bios-hoz, rosszul tudod. ATT-t használok, de a lényeg az, hogy az első, hibás Sap. kártyámmal szemben ez idle és load is egészen csöndes GYÁRI beállításokkal (nem is nagyon melegszik 90°C fölé), csak persze a hardveres tervezési hiba leplezésére szolgáló bios vezérléssel többet fogyaszt, és melegebb idle, mint ATT-szal, amely ráadásul az órajel- és ventiugrálást is kiküszöböli. Akinek nincs pénze extra hűtésre, főleg 12k, az e módon is tud halk és hűvös karit "csinálni" magának.
Miért gondolod, hogy ha valaki jobbító szándékkal felhívja a figyelmedet valamire, amit szerinte jobban/szebben is meg lehetne oldani, azt merő rosszindulatból teszi? Én sem szidtam senkit (még burkoltan sem, hogy "nem írom le, mit gondolok"), amikor egyik tesztemben azt írták, hogy nehezen értelmezhetőek az összetett grafikonjaim, inkább + fél napi munkával szétszedtem és átdolgoztam őket (pedig én értettem, és nekem megfelelt, ahogy számomra elegendő a te megvalósításod is). Annyi alázattal tartozik egy cikkíró a közönségnek, hogy ne kizárólag a saját elvárásainak akarjon megfelelni, mert az inkább önfényezés, nem a közösség szolgálata. Szerintem.
Általában megnézem, ami érdekel; témát választok, nem cikkírót.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest