- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Még mindig nem érted. Lényeg, hogy megtette amire volt ideje, ha majd elmész melózni, akkor majd megtudod, hogy nem arra akarod elb@szni a kevés szabadidőd, hogy mindenkinek megfelelj.
Ja és nem azt keresed, miért jó az írás, hogy valaki erre áldozta a szabadidejét, hanem a rosszat látod benn egyből, illetve azt keresed. Az ilyen emberek mennek be a moziba és keresik a hibákat állandóan, amivel egyrészt a saját szórakozásukat nullázzák, másrészt időről időre kihoznak a sodromból...Szerintem itt fejezzük be, mert korlátolt a látásmódod, ahogy kivettem, VGA hűtőt még csak távolról sem láttál, már ami a külön kaphatóakat illeti, de a véleményed serényen megvan róla.
amúgy a hűtőblokkot kb 1 centire lehet mozgatni csak az acceleron is...
-
FefeeX
veterán
"Hát, lehetett volna kicsit összeszedettebb, több összehasonlítással, ne adj' isten, grafikonokkal."
Lehetett volna. Csak emberünk dolgozik. Aztán vett valamit, és írt róla egy cikket, hogymások is láthassák, mit és hogyan sikerült. Nem pénzért írta, hanem jóakaratból. Lehetett volna színesebb, csinálhatta volna műhelyben, vehetett volna még 5-6 hűtőt, hogy össze tudja hasonlítani, de mint írtam, munka mellett, saját használatra csinálta a dolgot, így nincs ideje/kedve/elhivatottsága stb, hogy ezzel sz@rakodjon.
A cikk érthető, sőt, és bár nem olyan mint egy hivatalos teszt, nem is úgy készült, és nem is várható el tőle. Mindent a saját kereteken belül kell vizsgálni, saját magához képest milyen, és nálam ez a dolog 5/5 voltNem érted, hogy van a hűtés... pedig le lett írva, nem is egyszer. Máshol van a chip (GPU) a refnyákon, máshol van a chip a nem ref nyákon és máshol van a chip a különböző GPU-s kártyákon. A hűtők meg általában univerzálisak, megvan, hogy melyik GPU-k hűtésére alkalmas. Arról nem tehet a hűtő gyártó, a felhasználó meg pláne, hogy néha akad egy nyák ahol szar helyen van a GPU, így az egész hűtő csúszik jobbra/balra 5-6 centit...
ZK esetében valóban ez volt a legjobb megoldás, bár én lehet megpróbáltam volna a vissza a feladónak+Accelero vásárlás párost - ki tudja... (ugyebár nem mértem, nem néztem, melyiknem hol a GPU csatolója egymáshoz képest)
Szóval ZK-nak 3 opciója volt: másik VGA, másik hűtő, vagy ház moddingŐ a moddingot választotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
- Sorozatok
- Milyen routert?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest