Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#51736960 #49 üzenetére
én nem sértegetni akartam távol állt tőlem! Értem én mit akar mondani! Csak kifejtettem azon véleményem, hogy a rendszer többek közt belőle is áll
meg akik hasonlóan gondolkodnak. Állítom cégek is vannak meg termékek amik ezen embertípusra szakosodtak
(kocsmák biztos)
Amúgy példaképeim Ernesto Rafael Guevara de la Serna (Che Guevara), Fidel Castro, Diego Armando Maradona, Hugo Chávez. Ki nem állhatom a mostani rendszert és ha tehetném eltörölném a "pénzt".
De hát meg közbe én is befizetem az adót!
Tehát csak szövegelek
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Metal topik
- 30%-os leépítésnél állna meg az Intel
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 32GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával