Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
válasz
üzenetére
Nem tudom miből gondolod, hogy nem fogadom el, ha valakinek jó az, hogy ennyi pénzért van 59 GB tárhely a telefonján? Elfogadom, az ő döntése. Attól ha valakinek van egy véleménye valamiről (mint ahogy neked is van), az messze nem azt jelenti, hogy nem fogadja el, ha valaki mást gondol ugyanarról. Felőlem vegye a Google készülékeket az aki akarja, engem a legkevésbé sem zavar :-)
-
-
Bossyy
tag
Kiváló írás! Igenis szóvá kell tenni, amikor már ennyire smucigoskodik egy cég. 64 GB (nettó ötvenvalahány) tárhelyet adni 2019-ben pedig ultragáz. Ennyit már az első windowos Nokiám az N9 is tudott 2011-ben, azaz 8(!!!) évvel ezelőtt, miképpen a microSD bővítést is használtam már 2004-ben (15 évvel ezelőtt) a Motorola E398 ban. Ezekre pedig itt, egy ilyen méregdrága telefonnál csak fátyolos szemekkel lehet gondolni. Amúgy én a fülhallgató hiányát még elnézném egy gyártótól, mert legtöbbször valóban használhatatlan tartozékot tesznek a dobozba és amúgy is van már minden háztartásban valamilyen fül/fejhallgató. Nekem 20 év alatt 2x volt szerencsém olyan gyári füleshez, amit használtam is, egyrészt a HTC kiváló hangkeltői, másrészt a Samsung/AKG fülesek, az összes többi csak felesleges környezetterhezés volt (tervezés, legyártás, csomagolás, szállítás, majd a végén elektronikai hulladék). Szívesen olvasnék gyakrabban is ilyen véleménycikket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Automata kávégépek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest