Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Jólvan nem túlzottan érdekel, de azért nagy hülyeséget nem mondtam, ennyi idő alatt meglehet csinálni egy kész játékot, egyszerűen zavart, mert számítottam idén rá, nem mintha figyelemmel kisértem volna, de akkor az oldalon írják ki hogy 2009 nem várható, de az már tuti kint van az oldalon 1-2 éve. Biztos kell vele dolgozni de nekem olyat nem mondjanak hogy egy modot nem lehet 6 év alatt megcsinálni, biztos közbe jött valami elhanyagolták leállt a project stb, úgy érthető a 6 év.
ollie: azt tudom hogy van, ezért is sokallom azt a 6 évet, de tudjuk ugye hogy több lesz.
invisus: És szerinted mennyire foglalkoznak vele ha már vagy 10 éve készül? mire elkészült volna addigra elvault volt az egész, gondolhatod mennyit dolgozhatnak vele ha ennyi idő alatt csak pár képet tudnak felmutatni.
-
BalaNce87
addikt
Tudtam hogy jönni fog egy okoska és kioktat, ph színvonal, én ezt nem okoskodásból írtam, igazából annyira nem is érdekel ez hogy kijön vagy sem, de a source motor akkor is egy könnyen kezelhető motor. Jó de a lényegen nem változtat hogy amit 6 éve tudunk azt nagyjából megegyezik a mai állásponttal, nem nem nézegetem az oldalt, de bátyjám mondta hogy ez már elég régóta készülő mod és régóta lehet tudni róla. Szóval igen is 6 évnek elégnek kell lennie egy mod elkészítéséhez, ők csinálnak egy játékot source motorral aminek semmi köze a valve-hoz röviden ennyi.
-
BalaNce87
addikt
Új motorra fog épülni az EP3, így közeljövőben nem várható, de ez kijöhetett volna, 6 év alatt lett volna idejük source motort húzni az 1-re, igaz a valve-nak ehhez semmi köze, de a source motor könnyen kezelhető így 6 év bőven elég lett volna, a honlapján is látszik hogy egyáltalán nem frissítik több éve ugyanazok a videók hírek vannak fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Dell Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- GAMER Asus ROG NVIDIA 6gb dedikált / i7-10750h / 16gb ram / 500gb ssd / MAGYAR rgb bill / win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A17 mobiltelefon
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest