Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz #15419392 #77 üzenetére
először is úgy indult, hogy ha már flame wart akarunk... flame war keltésre teljesen hibátlan kijelentések voltak
másodszor a japán cuccoknak olyan karcos hangja van, hogy elviselhetetlen. technics meg denon cd lejátszó? meg nem venném semmi pénzért. normális hangú hifit szerintem angliában meg dániában gyártanak.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
orion1025
őstag
válasz #15419392 #82 üzenetére
Általánosságban elmondható az, hogy az újabb generációs termékek gyengébbek a régebbi társaikhoz képest, tehát lehet feleslegesen dobtál ki egy valag pénzt, mert jobb minőséget vehettél volna olcsóbban... Az pedig vicces, hogy mert Marantz, akkor már jó is...
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
válasz #15419392 #84 üzenetére
Nem értelek... Kit érdekel a design? Én nem mondom azt, hogy lényegtelen szempont, de meg lehet nézni sok mai termék kinézetét, hát egyenesen gusztustalan tud lenni némelyik. Azért egy fekete erezett doboz bármilyen környezetbe illik, pláne ha normális szövet van az elején, világverő design a mai napig.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
bambano
titán
válasz #15419392 #106 üzenetére
kérhetem, hogyha semmit nem értettél meg a hsz-emből, akkor ne válaszolj rá?
mondtam én olyat, hogy vaterán veszem?
mondtam én olyat, hogy ócsóér' akarok hifit? számold már össze jelenértéken, hogy amit én cuccként emlegettem, az mennyibe kerülne most!miért ne lenne kompatibilis? attól, hogy nem digitális ócskaság, még kompatibils, a jelszintjei szabványosak, a csatlakozói szabványosak, akkor mi az, hogy nem kompatibilis?
"hangzásban is jóval fejlettebb cuccok vannak ma már": nem fejlettebb, újabb. és csak az agydugón szocializálódott, félig megsüketült generáció szerint fejlettebb vagy jobb, miközben ki lehet számolni, hogy biztosan nem jobb.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz #15419392 #111 üzenetére
azért egy nad c320bee az nem régebbi termék. a kef q1 szintén nem régebbi termék.
mind a kettő van olyan modern, vagy közel olyan modern, mint amiket ti istenítetek.
csak nem olyan karcos a hangja, mint egy technics mash cd-nek, nem olyan csimm-bumm cirkusz, mint a mostani ócskavasaknak, hanem kiegyensúlyozott, kicsit komolyzene felé hajló hangképe van.egy sony biztos nagyon jól szól, ha valaki hiphopot meg hasonló, a lánccal szemben nulla igényt támasztó zenéket hallgat, meg digitális forrást, szintetizátort, dobgépet, szénné torzított gitárt, stb. de a japán cuccok elvéreznek egy zongorán, nagybőgőn, hagyományos dobon.
az énekhang is erős vízválasztó. majd hallgass meg pár nightwish számot Anette Olzon, Floor Jansen, Tarja Turunen sorrendben és megérted milyen az, amikor valakinek az utolsó hangszálára is szüksége van ahhoz, hogy kiénekelje, amit kell, meg milyen az, amikor lazán kijön a hang.
nézd meg itt a zsűri meg a hallgatóság arcát, reakcióit. mikor jön ez ki egy sonyból? soha.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest