- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Amig nem tudjuk, hogy ACPI mennyire tudja befolyásolni az egész akku lemeritési-töltési procedúrát addig nem mondhatunk biztosat. Én úgy feltételezem, hogy a feszültségszabályzás és különböző védelmek teljesen hardveresen vannak megoldva, a megkerülésükre nem létezik szoftveres út. Persze lehet, hogy tévedek, de ha igaz hogy szoftveresen lehet valami lényeges dolgot is szabályozni, akkor már egy halom akku-faló virus létezne.
-
nkmedve
őstag
Én sem hiszem, hogy egy szoftver haza tudná vágni az aksit, de pontosan hol is lett ez bebizonyitva, vagy mitől lett hirtelen ilyen egyértelmű? Lehet én vagyok lassú felfogású
Amúgy szerintem ezt az egész funkciót ki kéne kapcsolni úgy ahogy van, eddig is rájött a júzer, ha rossz az akkuja, ezután is rájön. Ennek igy semmi értelme, hogy sok esetben félrevezető információt ad az OS (most teljesen mindegy kinek a hibája, BIOS, Windows, a lényeg, hogy valami hibádzik)
-
nkmedve
őstag
Nekem 4%-kos elhasználódású, rendszeresen kalibrált akkura feldobja az üzenetet. Jöjjenek vizsgálni az én gépemet s majd azután mondják, hogy minden rendben van.
Megvizsgáltak két esetet (kb. ennyit tudnék elképzelni) s általánosan kijelentik, hogy mindenkinek akinek az üzenet megjelenik, cserélhet akkut.Azt elhiszem hogy a windows nem rontja el az akkukat, de hogy az üzenetet sok esetben tévesen dobja fel, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V2 - origami
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest