Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Na jól van, akkor lesz egy harmadik is.
Meglévő kettő közül elsőt elneveztem "apu jeges verejtékének" (rá is van írva a kocsira, Harcosok Klubja movie-ból) A másodikat akartam "apu fortyogó epéjének "elnevezni. De ha lesz ingyenes, akkor az lesz ez és a második lesz mondjuk "apu ökölbe szorított keze" (drag skilles)
De kérdés hogy mindenkinél landol-e egy ingyenes vagy a dealershipben lesz feloldva és úgy megvehető?ttrap: amikor nem egy időben rajtoltok azt fogd fel úgy mintha időfutam lenne és rally verseny módra külön indítanak mindenkit. Csak told ahogy tudod, és ha tiéd a legjobb idő amivel teljesítetted a pályát, akár nyerhetsz is.
Miért? [vállrándít] Nincs többé az EA szerverfarmja a játék mögött, túl központosított a "kis rajongói" szerver és az egész világról vannak játékosok, nem tökéletes a multi kód, mert adott anyagból kellett dolgozniuk a játékot feltámasztó hekkersrácoknak..stbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Meglévő kettő közül elsőt elneveztem "apu jeges verejtékének" (rá is van írva a kocsira, Harcosok Klubja movie-ból) A másodikat akartam "apu fortyogó epéjének "elnevezni. De ha lesz ingyenes, akkor az lesz ez és a második lesz mondjuk "apu ökölbe szorított keze" (drag skilles)