Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
válasz
vanRobert #20645 üzenetére
Fent van a progi, unreachable-nek írja amit nem igazán értek, hiszen fájlokat simán tudom mozgazni hálózaton..
Mr.Dini inkognitoból próbáltam.
Firmware frissítést megtudom oldani webes konfig felületet nélkül is?Ez hatassal lenne a benne lévő raidben össze fűzött lemezekre?(ha nem jön ossze gondolom a rajta tarolt adatokat buktam.)
Hát ha segítene rajta... -
Norbika88
senior tag
SSH egyszer használtam az androidos tv box CorELEC eléréshez, valami putty nevű program, ez jó lehet hozzá?Milyen port számmal?
Restart többször is volt akkor egy pillantra eléri a beállításokat, aztán jön az Ooops.
Egyébként a médialejátszón simán hozza a filmeket, windowsban is elérem a file-okat.#20641Mr Dini
Pingelni csak a sima ip tudom, http-vel nem.
-
Norbika88
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ZyXEl 320, transsmission interface és hálózati meghajtóként tökéletesen működik.
Egy jó ideje azt a felülelet amin eddig a beállításait elértem böngészőböl most hálózati hibát kiírva nem érem el.http://192.168.0.105/r49435,/adv,/loginwrap.html
"A webhely nem érhető el
A(z) 192.168.0.105 visszautasította a csatlakozást.
Próbálja ki a következőket:
A kapcsolat ellenőrzéseA proxy és a tűzfal ellenőrzéseERR_CONNECTION_REFUSED"Helyre lehet még pofozni, vagy nincs értelme már foglalkozni ezzel a régi NAS-sal.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen egeret válasszak?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest