- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
-
8nemesis8
veterán
-
dzsonesz
tag
válasz
pippo76 #5624 üzenetére
Neked is köszönöm a tippet, utánanézek ennek is.
Egyébként baromi egyszerű a recept a WOL müködéseére, csak kell egy olyan router, ahol le lehet foglalni az IP címeket a fizikai címek alapján, ha ez nem megy a beállításokban, akkor találkozik az ember avval, amivel én is szembesültem, hogy olyan 2 percig lesz éleszthető a cucc. -
ubid
senior tag
válasz
pippo76 #5124 üzenetére
Még mindig valami probléma lehet.
Mostmár annyit elértem, hogy a dropbox átdobálja a Drop2Nas-ból az admin/dropbox/fromdropbox mappába,
viszont a NAS meg nem veszi fel onnan a fájlokat.settings.json-ba a következő van beállítva:
"watch-dir": "/i-data/md0/admin/Dropbox/FromDropbox",
"watch-dir-enabled": true -
dudzsi
tag
válasz
pippo76 #4522 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszoka, akkor vannak variációk. A WD Red az nem is rossz ugy is nasba valo. De még alakuloba van hogy mi lessz. Még egy kérdés. Szeretném még hogy ismerösök is tudjanak a nasrol képeket,zenéket stb megnézni. Jól látom a doksiba hogy a web publish az egyik megoldás, fel lehet másik gépen csatolni a nason lévö meghajtot "mappát". Kell ehez dydns vagy valami a router miatt? Persze a biztoság is lényeges lenne. Használ valaki ilyesmit ezzel a szerkezettel?
-
spiky03
veterán
válasz
pippo76 #2787 üzenetére
Nah
Elvileg megcsináltam.
Meglátjuk, hogy mi lesz.
A Bejövő port-ot átakartam írni egy saját számra, de átírta magát egy általa kreált számra.
Így hagytam azon és azt beírtam a routerbe a forward-hoz is, úgyanúgy a 102-es végú IP-re. A NAS-ban ez van megadva, gondolom akor ez az alap IP-je.
A Csatlakozást nem változtattam, hagytam a 100-as végűn.Eddig csak azt vettem észre, hogy néha van feltöltés olyan 100-200 kval.
Meg csináltam a 8082-es porttal is egyet a routerben a streameléshez, mert nekem az sem volt eddig
Igaz nem tudom, hogy az mire lesz jó, mert DLNA-n eddig is tudtam lejásztani a NAS-ról. De gondolom ez a port nem ahhoz van.Én a routerben a forward-nál amikor megadom neki aport-ot meg az IP-t ott legalul van egy olyan beállítás is, hogy Common Service Port, nah én ezen sem állítottam be semmit sem. Az baj?
Mert egyiknél sincs és nem volt eddig gond. -
spiky03
veterán
válasz
pippo76 #2787 üzenetére
Köszi az infót.
Ma délután megcsinálom a beállítást.Akkor ha frissítem a NAS fw-jét, és elvileg abban már lesz Twonyk, akkor kell annak is külön portot nyitni?
Ha ilyet nem csinálok, akkor nem is tudnám használni?Melóhelyről nem akarom elérni, mert ott a tűzfal úgysem engedi.
Nekem elég az, hogy a telefonról tudom kezelni a TM-et, így bármikor eltudom indítani a letöltést.
Vagy ezzel a NAS tartalmát érném el?Bocsi ismét a sok hülye kérdés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lexus, Toyota topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest