- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Tudom hogy volt már párszor téma a költöztetés új meghajtó esetén, de hiába keresek vissza, az én esetemre nem találok konkrét hsz-t. Szóval légyszíves egy-két rövid válaszban segítsetek hogy hogyan csináljam?
-Azt a meghajtót cserélem ami az egyes rekeszben van, és mióta megvettem, ez nem volt cserélve. Van/lehet ezen a meghajtón - a letöltött adatokon kívül - olyan információ amit át kell raknom majd az új egyes meghajtóra?
-Hogyan tudnám a legegyszerűbben áthelyezni a régi meghajtóról az újra mondjuk a jelenleg futtatott torrenteket? A régit tegyem be a kettes rekeszbe, az újat az egyesbe, és simán tudok majd másolni?
-Kötet elnevezéseket hogyan eszközöljem ki hogy ne legyen a régi és az új egyes között ütközés?
-Amikor az FFP-t telepítem, az a NAS memóriájába települ, vagy vannak olyan részek, amik az egyes HDD-re kerülnek? (Ha jól látom akkor vannak ilyenek)
-Egyéb tudnivaló?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged