- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
7Heads Drago #9 üzenetére
Hmm.. érdekes én másik tesztet néztem mert nekem s9+ van és akkor mikor ki adták arra voltam kináncsi, hogy az enyémhez képest mit bír. [link]
Itt meg ügye elég szépen meg verte még a note 9 et is.
Mondjuk hozzá tenném, hogy ez a 6 óra x idő az s9+ nak elég sok ennyit távolról sem bír ha használva van tapasztalataim szerint inkább 4-5 óra...lehet a készenlét miatt.
De ha az Iphone tényleg nem fogyaszt készenléti időben akkor az ott látott eredmény ügye valós de andriodnál elég sok elmegy akkor is ha nem használod sajnos.De az apple se nagyon törekszik...ahogy írtad is egy 3500mAh aksival azért oda csapnának.
Az egyetlen nagy érv az apple mellet a IOS szerinem az jobb mint az android... de hát ilyen árak mellett... egyszerűen amikor az s9+ vettem 200 ezerért akkor a Iphone X 300 ezer volt..legalább az 1 éves lészülékeik árát egy picit jobban megvághatnák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest