Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Azért nem, én gyűlölöm a kommunizmust, ha ellenkező véleményen vagy, hát legyél.
Senkit nem kell emiatt bántani... szerintem... Nálam egyébként ezért nem is különleges nap Október 23.-a, Nagy Imre kommunista volt. Hiába akart ő emberarcú kommunizmust, ha az kommunizmus... Nekem maga az eszme nem tetszik. A legtöbb ember meg ugye nem akart rendszerváltozást, csak a szovjeteket akarták elűzni.
Amúgy a Te példáid mások, a Tesco nem "szabotálja" a Word-ot, hogy a Logitech-en rosszabb legyen. A Genius nem "szabotálja" az egeret a Windows-ban, hogy ott Logitech gyengébben szerepeljen...
Az nV viszont ezt teszi, pl. NFS: Shift...
nekem is volt GeForce-m, tehát nem vagyok AMD Fan, egyszerűen nem tetszik az nVidia "módszere", amit már régóta alkalmaz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Senkit nem kell emiatt bántani... szerintem... Nálam egyébként ezért nem is különleges nap Október 23.-a, Nagy Imre kommunista volt. Hiába akart ő emberarcú kommunizmust, ha az kommunizmus... Nekem maga az eszme nem tetszik. A legtöbb ember meg ugye nem akart rendszerváltozást, csak a szovjeteket akarták elűzni.
nekem is volt GeForce-m, tehát nem vagyok AMD Fan, egyszerűen nem tetszik az nVidia "módszere", amit már régóta alkalmaz.