- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NavySeal
senior tag
Pont így vagyok én is. A nagyobbik 11 éves és szeretne mobilt. Én meg nem szeretnék neki adni még, mert a kis haverokkal tolnák 1000-el a játékot. Okosórát kért így a Jézuskától
, de ennyiért, ilyen tudással biztosan nem ilyet fog hozni neki.
Akkor már inkább kap egy "trendi" aktivitáskövetőt (igaz az nem sim-es), de max 15k-ból meg van. -
pn4hvq
senior tag
Mi is azért vettünk néhány éve funkcióiban ehhez hasonló okosórát a gyereknek kb 6e-ért GPS-szel rendelkezőt, mert mind neki, mind nekünk biztonságérzetet ad, ha bent van az iskolatáskájában. Látom, hogy hol van (az óra), ha bármi van, fel tud/tudom hívni.
A telefonra az iskolában nincs szüksége, így oda nem vitetem el vele, ráadásul nem is szeretném, ha megvernék és elvennék tőle akár az iskolában, akár hazafelé.
Én hasznos dolognak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gyerekeknek szánt órát próbáltunk ki, a MyKi-nak ez már nem az első ilyen terméke, viszont kétségtelenül fejlődött.
- Szerviz topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Politika
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest