Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit rossz, hogy minden kérdést támadásnak vesztek, mert most ahogy elkezdem belakni, jönnek sorban a kérdéseim, ami szerintem épp ebben a topikban lehetne jó, ha minden lépés szóba kerülne. Lehet nem értitek, de valóban azért raktam fel, hogy amit tapasztalok vagy nem értek, azt megosszam egy ezzel foglalkozó írás hozzászólásiban. Szerintem kifejezetten érdekes lett volna, de ez a wines flame légkör......
Tényleg csak én gondoltam, hogy mindent részletekbe menően ki lehetne itt tárgyalni?
Ez az MX csomagtelepítő érdekelt volna, ami pkexec alapú, de közben van Synaptic is.....na jó, hagyom a fenébe, majd rájövök, mi miért van. Azt hittem egy ennyire népszerű disztróval kapcsolatosan sokakat érdekelnek a részletek is. Azért köszi ezt a lightosabb segítőkészséget is.
Utolsó kérdésem, tudtok olyan fórumot, ahol foglalkoznak az MX-szel magyar nyelven? Sajna a saját fóruma......
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest