Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit rossz, hogy minden kérdést támadásnak vesztek, mert most ahogy elkezdem belakni, jönnek sorban a kérdéseim, ami szerintem épp ebben a topikban lehetne jó, ha minden lépés szóba kerülne. Lehet nem értitek, de valóban azért raktam fel, hogy amit tapasztalok vagy nem értek, azt megosszam egy ezzel foglalkozó írás hozzászólásiban. Szerintem kifejezetten érdekes lett volna, de ez a wines flame légkör......

Tényleg csak én gondoltam, hogy mindent részletekbe menően ki lehetne itt tárgyalni?
Ez az MX csomagtelepítő érdekelt volna, ami pkexec alapú, de közben van Synaptic is.....na jó, hagyom a fenébe, majd rájövök, mi miért van. Azt hittem egy ennyire népszerű disztróval kapcsolatosan sokakat érdekelnek a részletek is. Azért köszi ezt a lightosabb segítőkészséget is.

Utolsó kérdésem, tudtok olyan fórumot, ahol foglalkoznak az MX-szel magyar nyelven? Sajna a saját fóruma......
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő