- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Nem csak a hostressztol van a degradacio. Ilyen aprosagok is vannak, mint:
- mechanikai stressz(terfogat valtozas)
- kemiai mellekreakciok
- szeparator reteg novekedes az elektrodan
stb.Az abra annyiban valtozik, hogy aa gorbek kozelebb kerulnek egymashoz, illetve mas a vizszintes skalazas. De ingyen ebed nincs, a gyorstoltesnek mindig van ara. A kerdes csak az, hogy ez zavaro merteku lesz-e 2-5 ev mulva.
-
Reggie0
félisten
válasz
Elit3Zotya #49 üzenetére
Bolcs dolog, miert ne alapon az elektronikai hulladekot termelni.
-
Reggie0
félisten
En mar egyetem alatt is sokat foglalkoztam es meg most is foglalkozok akkukkal, majdnem ezzel kapcsolatosan vegeztem is az egyetemet, olyan temavezetoim voltak, mint Dr. Redey Laszlo, stb., szoval ezekkel a jelensegekkel kiserleti oldalrol is megismerkedtem boven.
Amugy meg az orok igazsag: ingyen ebed nincs.
-
Reggie0
félisten
Mert ket kulonbozo technologiaju akku kozott is van kulonbseg, igy nem mindegy, hogy mekkora kezdeti erteke van az akkunak, ugyanis ahhoz kepest fog romlani. Bizony, van olyan litium akku, aminek normal toltesnel is 300 toltesi ciklus a nevleges elettartama. Meg van olyan is, aminek 6000. Ezt lehet a gyorstoltessel tovabb rontani.
En sem ertem miert trollkodsz. Ez egy bizonyitott elektrokemiai teny, szamtalan kutatas van ra. Kezdetnek mondjuk olvassal utana a batteryuniversity.com-on.
#42 Noukoum: Olyan kutato, amelyik az akkumulatorokkal foglalkozik. Kepzeld litium akkumulatorok evtizedekkel elobb voltak, mint mobiltelefonok, es megis ki tudtak merni az akkumulatorok parametereit, tulajdonsagait.
-
Reggie0
félisten
Az akkumulatorok toltesi aramanak es a maximalis toltesi ciklusok szamanak osszefuggesere kutatasok vannak. Tudod a kutatoknak nem kell telefonba szerelni az akkumulatort, hogy tesztelni tudjak.
Az ilyen adatokat raadasul egyik gyartonak sem erdeke megosztani, tehat mar az igeny felvetese is tereles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest