Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz Robi BALBOA #93 üzenetére

Az innovációs vonallal nem értek egyet csupán. Mert szerintem senki nem hozott igazi innovációt nagyon-nagyon sok éve. Mindegyik úgy állítja be magát, mintha ő lenne a fő innovátor, meg mindenre ráhúzzák, hogy innováció. Szerintem az utolsó innováció az okostelefonos piacon az első iPhone volt, ami megmutatta az utat a kényelmes érintőképernyős telefonoknak, meg egy évvel később az App Store megjelenésével magának az okostelefonoknak is. Azóta csak ezt pofozzák, meg ahogy fejlődik a technika, úgy javul a kijelző, kamera, soc, stb. Az Apple-re visszatérve, pedig soha nem ők tették bele (kevés kivételtől eltekintve) a legújabb technikát a telefonba, rájuk azért mondták/mondják, hogy innovációkat hoznak, mert létező megoldásokat tökéletesítenek, lásd akár magát az érintőképernyős telefont. Volt előttük is, de az Phone lett sikeres. A hajlítható kijelző is olyan egyébként, hogy az Apple évekkel korábban már beadott hivatalos szabadalmakat, ahol látható, hogy ők képzelik el ezeket a készülékeket, tehát ha akarnának tudnának piacra dobni ilyet is, hiszen magát a kijelzőt azt vennék/rendelnék, mert saját gyáruk nincs. Ha ezt meglépték volna, és piacra léptek volna ők is egy ilyen bétás termékkel, akkor innovatívabbak lettek volna? Az én szememben biztos nem. De örülök, hogy létezik a Fold, meg a Mate X, legalább tudnak rajta csiszolni, és ha életképes koncepció lesz, szeretik majd a userek, támogatják majd rendesen az appok, akkor 2-3 év múlva már értelmes opciók lesznek. :R

Új hozzászólás Aktív témák