- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Előrendeltem az S7-et (Note 3-ról váltok) és nem tudom eldönteni, hogy jó választás volt-e, hogy nem az EDGE verziót rendeltem elő. Note 3-on is volt fólia, mert rettentően félek, hogy karcosodik a kijelző zsebben, ezért ahogy kézhez kaptam már tettem is fel rá a fóliát. Szerintetek EDGE-re lesz fólia, vagy teljesen feleslegesen izgulok? Meg az S6-nál a tok is megkarcolta a kijelző széleit az edge verziónál. Meg olvastam, hogy a lehajlásnál olvashatatlan minden.
Hétfőn megyek be a Telenor-ba és megnézem az S6 edge-t, hogy valóban milyen. Mert ugye vannak olyan funkciók, amik csak edge-ben lesznek benne, bár részemről nem akkora veszteség ha azokat nem tudom használni.
Na de, ott van az akksi különbség is. S7=3000, míg Edge=3600, valamint S7=5,1, míg Edge=5,5 a kijelző. Note 3--nak 5,7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest