- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Ja hogy felhő. Tehát ha 5Tb-os home szerverre logolok fel Wifi-n akkor a telefonom 5Tb-os hibrid lesz? Nem...
Vakulj-paraszt.exe has stopped working...
-
hemaka
nagyúr
Free program a demo telón, epic.
-
konczy3
senior tag
Az a hátlap de komoly tetszik nagyon
-
rdt89
addikt
Kérdéses, hogy meddig áll rendelkezésünkre az a bizonyos tárhely, ettől függetlenül kicsit túlárazottnak érzem ezt a masinát, főleg az eddig látott készülékek fényében, amiről lerántották a leplet.
-
Just486
senior tag
jó na, a lehetőség mindkét esetben adott. such amaze much hybrid. Nem is értem, a priuszba anno miért nem felhő alapú hibrid motort raktak? ...biztos nem tartott még ott a technológia
Amúgy most valamelyik nap olvastam, hogy ez az idióta Android kamera (csak a gyári, Nexus féle) olyan jól meg van írva, hogy valamikor el se menti a készített fotót. Ha nincs bekapcsolva az auto backup, lehet túrni a playen fájlvisszaállító után, és imádkozni..
-
Just486
senior tag
szeretném ha ezek után az összes androidos szarsághoz hozzáírnátok, hogy végtelen hibrid tárhellyel érkeznek, mert a google photos automatikusan feltölt minden képet a "cloudba", így nem kell attól tartani hogy a belső gigabájtok elfogynak.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
A cím alapján én is árnyékra vetődtem.
-
moleculez
veterán
Azt hittem valami (akar kulso) SSHD-móka, erre egy felhő...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
Jaa, de milyen jo megoldas, belovod, hogy pl a jpg, vagy mp3 feltolja a felhobe.
Nekem tetszik. Persze van ra alternativa, de sose neztem utana
En sokszor valtok rendszert, nekem pl kivalo lenne egy olcan tarhely/program, ami wifin feltolja a cuccaim.
Tuti van, csak lusta vagyok
Miui alatt ott a Kuipan, de majd a Driveom kitakaritom , oda felmehet ami kell
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, puffneki. Felhős tárhely a fizikaival kombinálva az már hibrid... Azt hittem, hogy mini merevlemez lesz a telefonban... Ennek is csak wifi mellett van értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest