- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Ja hogy felhő. Tehát ha 5Tb-os home szerverre logolok fel Wifi-n akkor a telefonom 5Tb-os hibrid lesz? Nem...
Vakulj-paraszt.exe has stopped working...
-
hemaka
nagyúr
Free program a demo telón, epic.
-
konczy3
senior tag
Az a hátlap de komoly tetszik nagyon
-
rdt89
addikt
Kérdéses, hogy meddig áll rendelkezésünkre az a bizonyos tárhely, ettől függetlenül kicsit túlárazottnak érzem ezt a masinát, főleg az eddig látott készülékek fényében, amiről lerántották a leplet.
-
Just486
senior tag
jó na, a lehetőség mindkét esetben adott. such amaze much hybrid. Nem is értem, a priuszba anno miért nem felhő alapú hibrid motort raktak? ...biztos nem tartott még ott a technológia
Amúgy most valamelyik nap olvastam, hogy ez az idióta Android kamera (csak a gyári, Nexus féle) olyan jól meg van írva, hogy valamikor el se menti a készített fotót. Ha nincs bekapcsolva az auto backup, lehet túrni a playen fájlvisszaállító után, és imádkozni..
-
Just486
senior tag
szeretném ha ezek után az összes androidos szarsághoz hozzáírnátok, hogy végtelen hibrid tárhellyel érkeznek, mert a google photos automatikusan feltölt minden képet a "cloudba", így nem kell attól tartani hogy a belső gigabájtok elfogynak.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
A cím alapján én is árnyékra vetődtem.
-
moleculez
veterán
Azt hittem valami (akar kulso) SSHD-móka, erre egy felhő...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
Jaa, de milyen jo megoldas, belovod, hogy pl a jpg, vagy mp3 feltolja a felhobe.
Nekem tetszik. Persze van ra alternativa, de sose neztem utana
En sokszor valtok rendszert, nekem pl kivalo lenne egy olcan tarhely/program, ami wifin feltolja a cuccaim.
Tuti van, csak lusta vagyok
Miui alatt ott a Kuipan, de majd a Driveom kitakaritom , oda felmehet ami kell
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, puffneki. Felhős tárhely a fizikaival kombinálva az már hibrid... Azt hittem, hogy mini merevlemez lesz a telefonban... Ennek is csak wifi mellett van értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest