- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
II.Démonlord #5 üzenetére
"Csak egy kérdés volt a részemről."
Tudom, és a többi is evidens, csak írtam rá egy lehetséges választ. Aztán közben Mtt is válaszolt.
-
tDr1v3r
veterán
Game.co.uk-t próbáld be, ahogy nézem most van is Portal 2-jük használt (10 fontért), 1 hét alatt megjön tőlük.
-
Drenadar
veterán
nah ezért szeretem jobban a digitális vásárlást
megrendeled, kifizeted, és már játszol is vele... nem vársz heteket, hogy utána még te érezd magad rosszul, hogy hol is van a megrendelésem?mondjuk vagy én vagyok a barom, de nem értem ezt a használt játék eladását, amihez mindenképpen steam kell... ha meguntam egy szar játékot a profilomból el tudom adni?
Pls, muti meg nekem hogy kell!
-
törölt tag
válasz
II.Démonlord #1 üzenetére
28-án lehet nem is voltak nyitva, vagy ő nem volt Pesten az ünnepek között, sok oka lehet. Egyébként is, a netes megrendelésnek működnie kellett volna, itt az 576 hibázott.
-
Mtt
tag
válasz
II.Démonlord #1 üzenetére
Nem volt időm, gondoltam, ha van ilyen lehetőség, akkor kihasználom, nem utazom át a várost...
De alapvetően jogosnak tartom a kommentedet. -
II.Démonlord
tag
Nem a boltot akarom védeni, de miért nem tudtál volna személyesen elmenni az Euro Park érte
Lehet neked is egyszerűbb lett volna. Hamarabb hozzájutsz és biztosabban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kedves 576 munkatárs,Az elmúlt hetekben a következő bohózat történt meg velem a boltjukban. A használt játékok...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest