- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
gordonfreemN #25 üzenetére
nagyon hasznos infó, köszönjük a frissítést. én azóta vadászok egy második U2414H-t, hogy olvastam a cikked, de nem jön szembe
-
válasz
gordonfreemN #21 üzenetére
Az gááz
-
DeFranco
nagyúr
válasz
gordonfreemN #17 üzenetére
nekem is igp-s a
procimrendszerem, de ettől még van mellette dedikált videokártya...kizárólag praktikus okokból közelítettem meg a kérdést, és a kérdésem csak arra vonatkozott, hogy a kihíváson kívül volt-e más oka hogy ezt a kétkábeles megoldást nem mérlegelted pl. mert 1) nincs port, 2) nincs hely a sínben, végül is erre kaptam választ.
-
rover45
őstag
válasz
gordonfreemN #13 üzenetére
Köszönöm a választ
-
Precorus
tag
válasz
gordonfreemN #13 üzenetére
Na ja, utólag okosabb az ember, hogy 'hát de nem úgy kellett volna'
Ha a maradék cuccokat tovább tudod adni kis bukóval, akkor azért nem lesz ennyire vészes a pénzügyi oldala. -
hoffman_
nagyúr
válasz
gordonfreemN #6 üzenetére
hm, végülis ha egyszer szembe jön aprón, egy próbát megérhet. köszi ezt a kiegészítést
-
hoffman_
nagyúr
válasz
gordonfreemN #4 üzenetére
ejha, na akkor ezt mindenképp számításba veszem, köszönöm! nagyon szeretem ezt a monitort, érdemi váltást mai új piacon jó drágán tudnék eszközölni, ezért gondolkodtam kettőben. ezek után viszont meggondolom
nagyon érdekes mutatvány, főleg hogy ilyen véletlenszerű időben.
ui.: mondjuk a miniDP aljzat az enyémen úgy fest, hogy elszállt, még nem tudtam DP kábellel kipróbálni. remélhetőleg nem a VGA oldal mondta be az unalmast. ha a monitor a ludas, akkor szomorú lesz, 5 év alatt nem sokat volt babrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest