Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyny
tag
Sziasztok.most szeretnek vasarolni hd 9750 karit.nem tudom melyik jobb.HIS hd9750 vagy asus hd 7950.valakinek van tapasztalata?
-
Indy69
aktív tag
Lehet ,nem vitatom mert nincs összehasonlítási alapom TwinFrozr csak az az egy volt ,viszont mindenkinek más az érzékenységi küszöbe a hangra ,van akit az sem zavar ha egy 2000w hajszárító hangjával megy a vas mellette
engem már az is ha kattog a vinyó ,tudom van ssd de egyenlőre még nem veszek ,de tervbe van egy min 120gigás rendszer alá.Most egy 5850 toxic van evvel [link] ebben[link] mert megvolt halva a venti és megvadultam a kávédaráló hangtól.Így
Ennél halkabb és hűvösebbet egyik gyári sem tud

-
kovsol
titán
Tudnám miért kell elrontani a boosttal a kártyát. Minimális plusz órajel miatt agyonfeszeli.
-
blaca83
őstag
Azóta már sok idő eltelt....!
Nekem volt TwinFrozr III-as 560 TI 448-am és még akkor sem volt hangos, amikor kicsit emeltem az alapórajelén valamint teszteltem TwinFrozr IV-est is ami szintén nagyon jó hűtés és egyáltalán nem találtam hangosnak.
Ez az új hűtő van a 7970-680 Lightning-en is és ott is alapon csöndes DE ha megrántod a kártyát akkor tényleg hangosak egy kicsit.

-
Indy69
aktív tag
Jó csak a leghangosabb duplaventis az MSI vagy leszabályzod fix 40% vagy füles legalábbis engem nagyon zavart az 5870 anno .
-
Alpachino
veterán
Alapfeszen, kétlem ,hogy 1200-at menne bármely 7950
Nekem is ilyen karim van, vagy is MSI 7950 TF III "non bost", de fesz emelés nélkül ( 1.031mV-on) szépen meglépi az 1070MHz-et. további tuninghoz már feszt kell emelni....persze nem okoz neki gondot 1.2V-on az 1200MHz sem, de azért itt már megjön az étvágya és TF III ide vagy oda, azért jócskán átlépi a 70 fokot is, ami persze nem sok, de jó 10 fokkal több, mint a feszemeléses tuning esetén. -
RyanGiggs
őstag
Szép kis kari. Elfogadnám!

Amúgy mivel lehet nézni f@szányosan stabilitást? Szeretném megnézni mit bír a karim. (Esetleg FurMark? Vagy van vmi más?) Ugye 50mhz-enként kell emelni egyiket, aztán másikat? (GPU ill.VRAM)
-
toyone
őstag
A gyári tuningolt kártyák (még ha 50 Mhz-t is raknak rá) általában jobb GPU lapkát tartalmaznak. Sajnos ma már kevésbé divat ez alá jobban felépített nyákot is rakni, csak a drágább megoldásoknál találkozunk ilyennel. Inkább csak a hűtést cserélik le.
Nem minden stock kártya megy majd 1200-1300Mhz-t. Van ami tényleg nem fog többet vinni +60-70 Mhz-nél. Az hogy ez gyári OC-s feltétételezhetően jobban is fog menni, de erre is láttam már ellenpéldát. Tehát a tuning (mint ahogy eddig is) erősen zsákbamacska. -
KAMELOT
titán
Baromság ez. 800Mhz az alap. Simán otthoni tuningal 1100-ra tolom és ha szerencsém van akkor 1200-at is viszi. Ez egy nagy reklám a semminek!
-
Devilhun_HUN
aktív tag
5770 asus cucore karit mennyire lehet feltolni alapfeszen?
-
kromatika
veterán
jó cucc .elfogadnám.

-
Pala
veterán
Vicces látni ezeket a 800-850-925MHz-es értékeket... miközben benézek a 7900-as topikba és szinte mindenki 1100-1200MHz vagy még magasabb órajelen hajtja a GPU-t.
Iszonyat tartalék van ezekben a kártyákban. A 7970-ben is, de az 50-ben százalékosan még több! -
lavorka
aktív tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Nekem pl ref. hűtős 7970 van, valahogy nem tudok ettől jobb megoldást elképzelni.

Üresjáratban 32 fok, terhelve 72-77, persze 1100Mhz-en. -
Tbs82
tag
+1
jöhetne nékem is egy -
Angel1981
veterán
Jó kis cucc!
Ilyen hűtéssel ellátott HD6970 van a gépemben.
Terheletlenül tényleg hangtalan. Nem halk, hangtalan.
Nagy hátránya, hogy a levegőt szinte egyáltalán nem fújja ki, nyáron frankón vigyázni kell játék közben, nehogy megsüljön a gép.
Azért nem bántam meg a vételt!
-
F e Z o
veterán
Az az 50MHz, az aztán tényleg hatalmas OC, gondolom az alap twin frozr-re rákell tolni egy 5-öst ezért a kariért.

-
Tankos5672
tag
Nem rossz, elfogadnám ! Az ár szerintem kicsit magas, de majd leesik !
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
lehet felrakom 
engem már az is ha kattog a vinyó ,tudom van ssd de egyenlőre még nem veszek ,de tervbe van egy min 120gigás rendszer alá.Most egy 5850 toxic van evvel 
Nekem is ilyen karim van, vagy is MSI 7950 TF III "non bost", de fesz emelés nélkül ( 1.031mV-on) szépen meglépi az 1070MHz-et. további tuninghoz már feszt kell emelni....persze nem okoz neki gondot 1.2V-on az 1200MHz sem, de azért itt már megjön az étvágya és TF III ide vagy oda, azért jócskán átlépi a 70 fokot is, ami persze nem sok, de jó 10 fokkal több, mint a feszemeléses tuning esetén.