- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Egyedül?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
azt aláírom, hogy még néhol használják őket de egy kezemen meg tudnám számolni az ismeretségi körömben téged is beleszámolva akinek nélkülözhetetlen lenne. egyik sem homejuser. az alaplapomon is van de nem kivezetve hanem csak belül kitüskézve és ha kell beköthetem. eddig egyszer használtam mikor kipróbáltam egy régi nyomtatót.
ez, hogy nem akarnak konkurenciát maguknak..: minek fejlesztenek akkor?
-
Grigorisz
aktív tag
Én csak annyit tennék hozzá hogy a soros és párhuzamos portok helyét jobban is kihasználhatták volna. +2 usb, e-sata, DVI, HDMI bármi csak ne ilyen már szinte sose használt valamiket rakjanak oda. A "csak" két sata portot sem értem igazán olyan házakba ahová ezt szánják egyszerűbb sata kábeleket huzigálni mint a 80 erest, és a satás írók semmivel nem drágábbak mint az atások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Medence topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest