Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
még túl bonyolult makró sem kell ahhoz, hogy az ms szivasson a saját magával való inkompatibilitással. Már nem csak a webes és mac-es verzió butább, de az előfizetésses verzióhoz képest is vannak butítások az öröklicenszesekben.
Múltkoriban naivan exellel akartam két bank közti váltásnál a kiexportált partnerlista sorrendjét a másik bank importjánál szükséges sorrendre átcserélni és pár mezőre külön szedni irányítószámot, várost és címet.
Gondoltam miért próbáljak erre python programot írni vagy hasonló... excelben valami hót egyszerű módon szét lehetne vessző mentén vágni, makró nélkül. Én naív.
Találtam TEXTSPLIT-et, de kiderült, hogy csak az előfizetésesben van. Volt korábban tán a normál 2021 verzióban is, de kivették tán [link] , valsz frissítéssel. És helyette egy vba makrót kellett írni, hogy ne végtelen hosszú idióta függvénykombinációkat kelljen használni [link]A tanulság, semmit sem érdemes ms termékben csinálni, mert megpróbálnak bekényszeríteni előfizetésekbe. Ha valamit velük csinálsz, akkor előbb utóbb, valami szabványtalan ms függő megoldásod lesz, ami miatt ms-t kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple Watch
- Hollow Knight és Silksong
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest