Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPG8
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #17 üzenetére
Az lehet, hogy 16 fázísú, a 8 helyett. De az MSI ezt tudja hozzá: DrMOS:
An acronym for Driver MOSFET. DrMOS is different however from your standard MOSFET in that the design incorporates three features in one, the Top and bottom MOSFETs and a driver IC. This has allowed MSI to configure a 1000MHz switching frequency, 400% faster than standard MOSFETs making it one the most efficient designs on the market today.
A hangkártyák közti különbséget nem hiszem,hogy nagyon meghallanám. A kinézetről most inkább ne beszéljünk. Tuningban jobb? Gondolom mindegyik viszi 4Ghz-ig, afelett nekem úgysem kell. ITT láthatod 39 oldalon keresztül, hogy nyert 1-2 díjat, úgy hogy nem hinném, hogy szart ajánlanak... OCGenie-ről hallottál már? Szerintem elég jó "találmány".
Továbbá vannak apróságok amik miatt ezt választottam: Alaplapról olvashatom le a proci hőmérsékletét, V-Check point, Active Phase Switching. (OCGenie, bár az nálam pont csak útmutató szerepű.)[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Lássuk csak: 16 fázisú tápellátás, jobb hangkártya, szebb (bár ez eléggé szubjektív), tuningban is valószínűleg jobb, meg hát ROG lap. MSI lapom ugyan nem nagyon volt (ASUS se), de nem hiszem, hogy tévednék ha azt mondanám, hogy nem éppen ez a gyártó csinálta/csinálja a legjobb lapokat. Legalábbis nem hallottam arról az oldalról valami Republic of Gamers szerű akármiről vagy bármi más kiemelkedő "találmányról".
A kifutó modell dologról meg annyit, hogy bár tényleg az az egész Core 2 család, de pl. nekem egy q9550 ugyanakkora előrelépés lenne, mint ez az i5i7, ugyanis tesztek szerint ugyanott van, teljesítményben és tuningban is. Csak nekem egy q9550-nel nem kéne szinte az egész konfigomat lecserélnem az i5-tel pedig igen. Sok fejlesztés meg nem hiszem, hogy lesz itt, mivel az Intel ezt a középkategóriába szánta és akkor igen valószínű, hogy ott is fog maradni. Jó, van itt USB 3.0 meg új SATA, de hát mi a franc használja ezeket ki?[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
MrPG8
aktív tag
-
aproo
tag
A konfig TIED mit megmutatól nekünk....
MI ennek örülünk (vagy nem)!
Kinek mi is a véleménye róla itt leírja...(dicséret-fika mindegy!!!!).... míndenkép 1 dolog biztos , TE fogod használni nem mi (ők)...
Ha a tapasztalatodat megíród róla,az segíthet másnak a választásban.(pro kontra, mivel megy biztosan ram+vidi mivel akad ha akad stb...) -
MrPG8
aktív tag
válasz Cthulhu Dawn #11 üzenetére
No és miért is?
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
MrPG8
aktív tag
Te kezdtél itt a ROG-al jönni.
Különben is nem teljesen mindegy neked hogy milyen gépem van, minek kell itt arcoskodni? Én mikor szóltam be hogy júj, miért ilyen kifutómodell core 2 quadot vettél? Miért nem lehet csak szépen elsiklani ezek felett?Cthulhu Dawn: Nagyon egyszerű oka van. A terméktámogatás nem a legjobb, hogy úgy mondjam. A másik ok meg, hogy egyszer már meggyűlt vele a bajom és nincs kedvem végigcsinálni azt a mizériát még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
MSI lapot soha nem vennék, de ha az áráért már ROG lapot is kapni, akkor szerintem egyenesen baromság. És ez enyhe kifejezés.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Miért ilyen fos MSI lapot? De attól még irigy vagyok. Ennyiért már lehetett volna Maximus III Formula is.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Pukkancs
aktív tag
Jó kis gép, nekem is ilyen házam van .
-
MrPG8
aktív tag
válasz mexicanraven #1 üzenetére
Köszi! Remélem napokon belül megkapom.
-
mexicanraven
senior tag
Szééép! Használd egészséggel, és kitartás a többi cucchoz!
when the sun shines, we'll shine together
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest